Майка на две деца се нуждае от помощ за скъпо лечение

[DISPLAY_ULTIMATE_SOCIAL_ICONS]
Заради коронавируса са забранени и благотворителните прояви, свързани със събиране на пари за животоспасяващи лечения и операции

Последствия от коронавируса са не само преки, но и косвени. Забранени са всички масови прояви, дори благотворителните, свързани със събирането на пари за животоспасяващи лечения и операции. За един такъв случай от Силистра разказва екип на bTV.

НОВОРОДЕНО БЕБЕ ОЦЕЛЯ, СЛЕД КАТО МАЙКА МУ ГО ИЗХВЪРЛИ ОТ АПАРТАМЕНТ ВЕДНАГА СЛЕД РАЖДАНЕТО (ВИДЕО И СНИМКИ)Новородено момиче беше спасено от спешен екип, след като майка му го изхвърлила от апартамента си. Д…Mar 5 2020vijti.com

27-годишната Иванина от Силистра е в безизходица заради коронавируса
27-годишната Иванина от Силистра е в безизходица заради коронавирусаВидео: bTV

Здравейте, мили хора. Казвам се Иванина Добринова, майка съм на две прекрасни момченца. Но за жалост в началото на декември месец целият ми живот се преобърна…

Така започва отчаяната си изповед 27-годишната майка, която в момента лекари в чуждестранна клиника се опитват да спасят. Всичко се случва в края на миналата година, когато варненски медици откриват тумора и разсейките по тялото. Следват операции, животоспасяващи манипулации и импланти.

До семейството достига информация за клиника в чужбина, където успешно са лекувани хора с подобни заболявания.

Свързахме се с болницата там и ни направиха предложение. Обаче сумата, за която става въпрос, е голяма“, каза съпругът на Иванина.

И идва часът на близките и приятелите. За Иванина научава цяла Силистра, следват благотворителни изложби, дарения, разпродажби, призиви, специална страница в социалните мрежи – „Дайте шанс на Ивето“.

Събрани са средства тя да започне химиотерапиите и лъчетерапиите, но са нужни още поне 60-70 хиляди лева.

Появилата се зараза обаче стопира всички предвидени прояви и хвърля в тревога близките. Планираните два благотворителни концерта не могат да се състоят.

И докато 2-годишният Габриел още не осъзнава ситуацията, то по-големият му брат – Даниел, непрекъснато пита за майка си.

На магнитната дъска вкъщи подредени от децата стоят две простички думи, които казват всичко: „Обичаме те“.

Ако имате възможност и желание да помогнете на Иванина, можете да го направите като дарите средства. Ето и данните на сметката й:

Иванина Добринова Костадинова (УниКредит Булбанк)

BGN – BG07UNCR70001523884979

EUR – BG77UNCR70001523885271

Майка си замина от този свят без да разбере за смъртта на трите си деца от коронавирус Американка от Ню Джърси и трите й деца починаха след заразяване с коронавирус в продължение на сед…Mar 22 2020vijti.com

Източник:дунавмост

[wpdevart_facebook_comment]

Още интересни публикации

error: Content is protected !!