НОВОРОДЕНО БЕБЕ ОЦЕЛЯ, СЛЕД КАТО МАЙКА МУ ГО ИЗХВЪРЛИ ОТ АПАРТАМЕНТ ВЕДНАГА СЛЕД РАЖДАНЕТО (ВИДЕО И СНИМКИ)

[DISPLAY_ULTIMATE_SOCIAL_ICONS]

Новородено момиче беше спасено от спешен екип, след като майка му го изхвърлила от апартамента си. Детето е било заклещено между две стени на сграда в Мексико Сити, пише Daily Mail.Според мексиканския информационен бюлетин „Noticieros Televisa“, властите са открили безжизненото тяло на новородено, за което се смята, че има братче близнак.

Учени-неродените бебета чувстват болка по време на аборт Учените настояват медицинската общност да забрави за политическите предпочитания и да признае нара…Mar 1 2020vijti.com

Майката, идентифицирана като Жаклин, е арестувана и хоспитализирана в медицинско заведение. Съпругът ѝ Хосе остава на свобода.

Видео на спасителната акция, публикувана от Секретариата за обществена сигурност, показа момента, в който пожарникарите изтеглят бебето на сигурно място, след като пробиват стена след няколко часа работа. Екипът трябвало да влезе в дома на съсед и да разбие стената на имота му, за да стигне до бебето, без да му навреди.

Момичето все още е било с пъпната си връв, лежащо в дълбока дупка, заобиколено от тръби и тухли.

 

Медицинските тестове показали, че новороденото има ранни признаци на хипотермия. Въпреки всичко детето в стабилно състояние.

ВИДЕО ТУК

Бебе с огледални органи се роди в ПловдивБебе с огледално разположени органи се роди за първи път в пловдивската АГ болница „Селена“. Генетич…Mar 2 2020vijti.com

Източник: Daily Mail

[wpdevart_facebook_comment]

Още интересни публикации

error: Content is protected !!