Майка изгори бебето си с вряла вода при къпане

[DISPLAY_ULTIMATE_SOCIAL_ICONS]

Майка изгори бебето си при къпане с вряла вода. Инцидентът е станал в павликенското село Караисен.
Късно през нощта, след като сменила памперса на детето, майката решила да го измие, но не проверила с ръка температурата на водата и потопила бебето вътре. В резултат на това то получило изгаряния по краката и слабините. Пострадалото дете е откарано в областта болница във Велико Търново, а оттам е транспортирано до София, където е настанено в Клиниката по изгаряния, съобщава Монитор.

Бебе е с изгаряния след баня във вряла водаБебе на 1 година е с множество изгаряния след като майка му го изми с вряла вода. Инцидентът се случ…Jan 20 2020vijti.com

Според лекарите няма опасност за живота и трайни увреждания за здравето му.

По случая вече са се задействали социалните и от отдел „Закрила на детето“, които ще проверят условията, при който живее и е отглеждано пострадалото бебе и другите две по-големи деца на семейството от Караисен.

Пострадалото бебе вече се намира в Клиниката по изгаряния и пластична хирургия на „Пирогов“. То ще остане за лечение поне още 10 дни. Според лекари най-сериозни са изгарянията по седалището, има и по слабините, което поставя под въпрос бъдещите репродуктивни способности на детето. По-леки са пораженията по ходилата и крачетата, от тях най-вероятно няма да останат белези.

Източник: НОВИНИ.БГ

Потрес! 10 години затвор за бащата на бебето, убито при катастрофата с МестанОт прокуратурата съобщиха, че на Юсеин Ахмед се вменява солидарна отговорност. От 3 до 10 години лиш…Jan 17 2020vijti.com

[wpdevart_facebook_comment]

Още интересни публикации

error: Content is protected !!