Българин преряза гърлото на брат си насред улицата в испански град

[DISPLAY_ULTIMATE_SOCIAL_ICONS]

38-годишен мъж е заклал 42- годишния си брат, двамата български граждани, в Бургос. Това е станало около 23 часа тази вечер, съобщава агенция Ефе, цитирайки Националната полиция. Нападението е станало около 23 часа тази вечер пред български бар в Бургос. Нападателят е арестуван от местната полиция. След това е бил отведен в полицейския участък, където признал за извършеното криминално деяние, пише сайтът на българите в Испания bulgaros.ovh.

Завърнал се от чужбина българин дни наред не може да се справи с институциите у насБюрокрация бави доказването на стаж на работници от чужбина. Примерът е от Шумен, където завърнал се…Jan 10 2020vijti.com

„Инцидентът се е случил пред заведение, което е собственост на български граждани. По това време заведението е било затворено“, гласи съобщение на полицията.

Двамата мъже се скарали на улицата пред заведението и единият извадил нож и наръгал другия в гърба, който починал на място.

Оръжието на престъплението е намерено в миниван, паркиран на 100 метра от местопроизшествието. Според разследващите двамата братя са били в обтегнати отношения от години.

Източник: „24 часа“

Българинът, с когото всички се гордеем – Дан Колов (видео)Дан Колов е български борец и кечист, който и до днес е смятан за най-великия борец на всички времен…Dec 27 2019vijti.com

[wpdevart_facebook_comment]

Още интересни публикации

error: Content is protected !!