Лена Бориславова отвърна на удара, качи снимки от „Харвард“ / СНИМКИ

[DISPLAY_ULTIMATE_SOCIAL_ICONS]

„По повод на част от спекулациите на деня и след научените уроци, че ако не бъдат веднага оспорени, неистините “стават“ истини, бих искала да поясня:  „Правилата за избор на шеф на КЕВР не са мои персонални правила, а колективно решение на управляващата коалиция. Това написа в личния си Фейсбук профил Лена Бориславова и качи снимки от „Харвард“. Ето какво още пише тя:

„С тях и с кандидатурата на Станислав Тодоров се съгласиха всички партии в коалицията, включително бяха подкрепени в зала от г-жа Ива Митева и г-н Тошко Йорданов. Няма обективни и професионални аргументи зад поименната нападка срещу мен, като се има предвид, че всички гласуваха единодушно.

Най-добрата атестация за политическа зрялост е да умееш да губиш с достойнство“.

Припомняме, че председателят на парламентарната група на „Има такъв народ“ Тошко Йорданов се изяви в четвъртък (28 юли) от парламентарната трибуна в бяла тениска с надпис „Harvard law – just kidding“ (Харвардско право – само се шегувам).

Иронията, както стана ясно и от думите му, била за началника на премиерския кабинет Лена Бориславова, която е с магистратура по право от „Харвард“. В същия университет са учили, макар и не в юридическата специалност, премиерът в оставка Кирил Петков и вицепремиерът в оставка Асен Василев, след което от години организират т.нар. харвардски курсове и в Софийския университет.

Ето ги заможните родители на Лена Бориславова (+ с какво се занимават) СНИМКА От никому неизвестен юрист Лена Бориславова се превърна за няколко месеца в една от най-известните …Jul 21 2022vijti.com


Източник: plovdiv24

[wpdevart_facebook_comment]

Още интересни публикации

error: Content is protected !!