Ето ги заможните родители на Лена Бориславова (+ с какво се занимават) СНИМКА

[DISPLAY_ULTIMATE_SOCIAL_ICONS]

От никому неизвестен юрист Лена Бориславова се превърна за няколко месеца в една от най-известните и коментирани жени у нас благодарение на Кирил Петков, който я издигна за свой пръв съветник, стъпвайки на премиерския пост. Оказа се, че Бориславова не е със случаен произход. Брюнетката произхожда от доста заможно семейство, което я подкрепя финансово, но не парадира с това.

Бащата на Лена върти крупен бизнес в София, докато щерка му живее в апартамент на кредит. Здравко Ананиев е собственик на две изцяло негови фирми – „МЛ-92“ ЕООД и „МЛ-98” ЕООД, чиито имена са съставени от инициалите на имената на двете му щерки Лена и Маргарита.

Лена Бориславова

Според документите в Търговския регистър от първата си фирма бащата на Бориславова е изкарал 777 хиляди лева нетни приходи от продажби за 2018 г., откогато датира последният му публичен финансов отчет. Въпросното дружество се занимава с търговия с различни медицински консумативи, а офисът се намира на столичната ул. „Георг Вашингтон“. Другата фирма – „МЛ-98“, занимаваща се със сходна дейност, има по-оскъдни приходи от едва 9 хиляди лева за 2018 г., сочи финансовият ѝ отчет.

Здравко е съдружник и в известен софийски дентален център, който предлага услуги като рентгенова и образна диагностика, извънболнично дентално лечение, консултации, мерки за укрепване и опазване на денталното здраве и други все скъпи медицински услуги, от които също прибирал солидни печалби ежемесечно. Той участва и в управлението на медико-диагностична лаборатория на територията на град Сливен с още трима души, от която получава допълнителни финансови инжекции.

Оказва се, че благодарение на бизнес нишата, която е избрал, таткото на Лена е близък приятел с доста лекари и стоматолози не само от България, а и от Европа, където често участва в различни конференции. На тях той е придружаван от своята съпруга, която обаче предпочита анонимността и не показва личния си живот в социалните мрежи. За майката на Лена е известно единствено, че работи в сферата на човешките ресурси.

Лена Бориславова родители

Впечатление прави, че таткото на Бориславова няма снимки във Фейсбук с нито една от двете си щерки и по нищо не личи, че подкрепя политическата кариера на Лена, както например прави бащата на Кирил Петков, който непрекъснато залива социалните мрежи с публикации в негова защита.

Бориславова и Петков

Здравко обаче финансирал щедро образованието на децата си. Докато Лена е завършила „Право“ в Софийския университет, а после е специализирала в „Харвард“, сестра ѝ Маргарита е дипломиран лекар. Тя е учила за анестезиолог в Медицинския университет в София, после е работила в „Пирогов“ и в „Токуда“, а от година насам живее и се труди в болница в покрайнините на френската столица Париж срещу заплата от няколко хиляди евро. Маргарита не е семейна, няма и годеник.

Въпреки че сестра ѝ Лена твърди, че е щастливо сгодена от 2014 г. насам за колегата си от ПП Мирослав Иванов, очевидно родителите ѝ не са съвсем наясно с тяхната връзка. Показателен за това е фактът, че баща ѝ не е приятел със своя кандидат-зет в социалните мрежи, което събужда коментари дали изобщо го познава и ако да – в добри отношения ли са Иванов и Лена с родителите ѝ.

Лена Бориславова с невиждан моден гаф – вижте как се изложи с нелеп тоалет в Президентството (Снимка): Лена Бориславова, която все още изпълнява функциите на началник на кабинета Петков, ще остане в ист…Jul 2 2022vijti.com

[wpdevart_facebook_comment]

Още интересни публикации

error: Content is protected !!