Лекари в Италия вдихнаха на крак целия свят: Имаме лекарство, което се справя с коронавирус!

[DISPLAY_ULTIMATE_SOCIAL_ICONS]

Неаполска клиника изпитва лекарство срещу артрит в борбата срещу коронавируса. Доктор Пауло Асчиерто, който е онколог в Института Паскал в италианския град разкрива, че лекарството Tocilizumab работи срещу пневмонията, причинена от коронавируса.

Цяла Италия е поставена под карантинаТова съобщи на извънредна пресконференция преди минути премиерът Джузепе Конте, който обяви извънред…Mar 10 2020vijti.com

Вече е изпробвано върху двама пациенти, които са показали бързо подобрение за последните 24 часа, уточнява pogled.info.

Медиците от Института Паскал в Неапол наблюдават положителен ефект от лечението на пациенти с коронавирус и искат разширяване на протокола за експериментално лечение с препарата, за да могат да тестват лечението в по-голям мащаб.

„Ако ефикасността на лекарството се потвърди, то ще бъде наш ценен съюзник в съкращаване времето за оздравяване на пациентите“, казва сенатор Лаура Гаравини. „Освен това лекарството вече е одобрено за използване и няма нужда да се тества неговата безопасност“, добавя още тя.
В Италия: Родителите умират в един ден, на сина е забранено да се сбогува82-годишната Севера Белоти и Луиджи Карара на 86 години от град Бергамо починаха от коронавирус в ед…Mar 15 2020vijti.com

Източник: зажената.бг

[wpdevart_facebook_comment]

Още интересни публикации

error: Content is protected !!