Къде е Лена Бориславова

[DISPLAY_ULTIMATE_SOCIAL_ICONS]

Бившата говорителка на Кирил Петков – Лена Бориславова, повече от седмица е в неизвестност. 32-годишната юристка е потънала вдън земя, след като на 22 август обяви, че няма да участва като кандидат за народен представител от листите на ПП в предстоящите избори.

Въпреки че фаворитката на бившия премиер бе категорична, че ще продължи да подкрепя партията си, действията ѝ показват тъкмо обратното.

Лена не придружава колегите си по време на националната им предизборна обиколка в страната и тотално им е обърнала гръб. Освен това отклонява и всякакви покани за медийни изяви, макар допреди броени седмици да не излизаше от студиата на националните телевизии. Бориславова реши да се дистанцира от политиката заради накърненото си лично достойнство след поредицата от скандали, в които името ѝ многократно бе забърквано през изминалите няколко месеца. Близки до ексговорителката на Петков разкриха, че покрай слуховете за интимната ѝ връзка с експремиера и разпадналия се годеж с дългогодишния ѝ спътник в живота Мирослав Иванов тя е отключила тежка депресия.

Хора от обкръжението на Бориславова смятат, че е потърсила подкрепата на своята по-малка сестра Маргарита, като дори имала намерения да замине за известен период от време при нея във Франция, за да се отдалечи от проблемите си у нас. Сестрата на Лена от доста време работи като лекар в елитна болница в покрайнините на Париж.

Двете с Маргарита били изключително близки и юристката със сълзи на очи изпратила по-малката си сестра на летището, когато преди година тя взела решение да емигрира от България за постоянно и да търси късмета си в Европа. Докторката е била в България последно през юли, когато си взела годишен отпуск и се прибрала, за да практикува любимото си хоби – планинско катерене, както и да се види с роднините си.

Всъщност именно родителите на Лена били основната причина тя да вземе решение да прекъсне политическата си кариера след само 6 месеца във властта. На майка ѝ и баща ѝ никак не им било приятно ежедневно да чуват жлъчни коментари по адрес на щерка им, което неминуемо се отразило на техните иначе безоблачни отношения. Известно е, че бащата на Бориславова – Здравко, е крупен столичен бизнесмен с империя от фирми, които се занимават с търговия с медицинска техника, а майка ѝ работи в сферата на човешките ресурси.

От Лена се отдръпнали и родителите на нейния вече бивш годеник Мирослав Иванов, които с мъка понасяли срама от слуховете в малкия град Ямбол, където живеят, че снаха им въртяла любов с Петков зад гърба на техния обичан син.

Нощното хапване на Кирил Петков и Лена Бориславова-Снимки Кирил Петков и Лена Бориславова са любители на късното хапване на сандвичи. Това става ясно от кад…Aug 30 2022vijti.com


Източник: Ретро

[wpdevart_facebook_comment]

Още интересни публикации

error: Content is protected !!