Крисия призна защо три години кариерата ѝ е била на пауза

[DISPLAY_ULTIMATE_SOCIAL_ICONS]

Крисия пусна нова песен след 3 години пауза и се появи по Нова телевизия за да каже къде се е губила толкова дълго. Певицата не даде много ясен отговор, но от думите ѝ се разбра, че просто много е внимавала да не сбърка с изборите, които трябва да прави.

„Този период ме научи на много важно нещо – търпение”, това обясни Крисия в интервю с Марина Цекова. Певицата показа също така различно отношение към периода, в който се прочу от малка с „Детска планета”.

Докато преди държеше да покаже, че вече е много пораснала и да се разграничи от детския си образ, сега Крисия е на различно мнение. Тя заяви, че успехите и славата като дете са част от пътя ѝ и тя не може да се отрече никога от тях. Певицата сподели, че ще се радва, ако феновете ѝ слушат всичките ѝ песни – и новите, и старите.

„Човек не бива да си мълчи, когато се чувства зле, защото всеки един е много важен за този свят”, това заяви Крисия в отговор на въпрос за минорното звучене на новата ѝ песен. Тя ловко избегна отговора на въпроса дали то се дължи на любовна мъка.

Крисия каза също, че вече е готова да направи следващата крачка в кариерата си. Тя сподели също, че все още иска да се занимава с музика, но и да се снима в киното. Според нея това е въпрос на време и част от творческите ѝ идеи.

[wpdevart_facebook_comment]

Още интересни публикации

error: Content is protected !!