Като порцеланова кукла е! Златка Райкова за първи път показа малкия си син на първия му рожден ден (СНИМКИ)

[DISPLAY_ULTIMATE_SOCIAL_ICONS]

Една от най-известните плеймейтки у нас, Златка Райкова , сякаш се скри от социалните мрежи, след като роди втория си наследник. Припомняме, че Райкова стана майка за втори път точно преди една година, а баща на детенцето е настоящият й мъж, бившият тенисист Карен Хачатрян.

Двамата обаче упорито криеха наследника си от социалните мрежи. Това караше последователите им да търсят какви ли не причини за потайността им. Ето, че на 3 май, когато Карен-младши навърши своята първа годинка , родителите му се отпуснаха и показаха мъника за пърив път, видя HotNews.

Златка Райкова син Карен

Карен младши

„Честит 1 ви Рожден Ден на моята любов Каренчо. Бъди ми здрав, безгрижен и добричък. Мама и тати винаги ще са до теб. Обичам те, маминко мой!“, написа емоционално Злати по повод празника у дома. „Боже, съвършен е! Да ви е жив и здрав“, възкликнаха много от почитателите на плеймейтката. „Като порцеланова кукла е“, не спираха с комплиментите си.

Златка и Карен син

Карен младши рожден ден

И няма как човек да не се възхити на спретнатия с модерна прическа сладурко, чиито огромни очи нетърпеливо се взират в разкошната торта.

От снимките не става ясно дали е имало голямо парти за рожденика, но приказната торта е налице. Твърде вероятно е празника да е бил в тесен семеен кръг, имайки превид, че доскоро родителите не показваха личицето на детето в социалните мрежи

Припомняме ви, че когато първородният син на Златка от Благой Георгиев навърши годинка, двамата направиха голямо тържество с 30-ина гости. Тогава в същия ден те кръстиха Благойчо.

[wpdevart_facebook_comment]

Още интересни публикации

error: Content is protected !!