Коя е твоята КАРТА на СЪДБАТА според датата на раждане и какво послание крие тя:

[DISPLAY_ULTIMATE_SOCIAL_ICONS]

Ако досега не са ви гледали на карти Таро , време е да ви просветим в тайнството на този древен инструмент, използван от магове, вещици и врачки. Интересна е връзката между астрологията и Таро , на която ще наблегнем по-долу:

карти Таро

Картите Таро и астрологията са полезни инструменти за свързване с по-дълбоките, езотерични аспекти на живота.

Те работят много добре в тандем и много хора ги използват едновременно.

Всъщност всеки знак от зодиака е свързан с карта Таро , която съответства на чертите и особеностите му – т.нар. Карта на Съдбата .

Опознаването на картата Таро, свързана с вашия знак, може да ви помогне да разберете повече за астрологията, Таро и за себе си.

Вижте в галерията ни коя карта отговаря за вашата зодия и какво можете да извлечете от нея.

Цветът, който засилва много късмета ви според датата ви на ражданеВ зависимост от вашата рождена дата има цветове, които ще ви носят късмет и такива, които е по-добре…Apr 16 2019vijti.com

Овен

Императорът Таро

Картата Таро на Овена е Императорът. Тази карта олицетворява авторитетната, силна и лоялна личност. Подобно на Императора, Овенът е смел, бърз в действията и винаги на разположение на близките си. Тази карта изисква от Овена да се съсредоточи върху повишаване на самодисциплината, за да запази контрола над света, която е изградил и управлява.

Телец

Върховна жрица Таро

Висшата жрица е картата, свързана с Телец. Подобно на Телеца, Висшата жрица е стабилна – здраво стъпила на земята и предпазлива и не действа бързо и импулсивно. Тя обмисля всичко, което дава възможност да се движи напред към целите и постиженията. Тази карта ви напомня, че трябва да изследвате както същността на света, така и собствената.

Близнаци

Влюбените Таро

Близнаците са свързани с кратата Влюбените, като се има предвид, че Близнаците са двойнствени – което е нещо хубаво и не означава личност от типа на д-р Джекил и мистър Хайд, а добре развита личност. Влюбените представляват точно това – двойка с хармонични отношения. Тази карта ви призовава да се съсредоточите върху обединяването на всички аспекти на вашата личност и да се влюбите във всеки аспект от себе си.

Рак

Каретата Таро

Колесницата е картата Таро, която носи Рака към целта му. Макар че Раците обикновено се свързват с грижовното чувство на обич към семейството и приятелите, те също така имат нужда от определен вид независимост. Колесницата ви напомня да отделяте време за себе си и да се грижите за себе си преди другите.

Лъв

Силата Таро

Лъвът е представен от Силата, която в колодата на Тот е наречена Похот. Независимо от колодата, която използвате, енергията зад тази карта е смелост да изпълните това, което е необходимо за постигане на вашите цели или желания. Тази карта ви насърчава да обедините мотивацията със самодисциплината.

Дева

Отшелникът Таро

Отшелникът е картата, която най-точно описва независимата Дева. Тази карта представя нуждата на Девите от пространство и време, за да размишляват върху вътрешните си мисли и чувства, но също така ви напомня да се отворите и да споделите себе си с другите. Въпреки че Отшелникът се наслаждава на уединението, той не трябва да се отдава на него или да избягва човешките връзки.

Везни

Императорът

Уравновесените Везни се свързват с картата Справедливост. Везните притежават добросъвестност и желание за справедливост и достоверност.  Тази карта ви призовава да разпознаете истината такава, каквато е, и да избегнете безкрайния цикъл на обсъждане или прекомерно потъване в размисли.

Скорпион

Таро Смърт

Дълбокият и загадъчен Скорпион е представен от картата Смърт. Тази карта може да изглежда страшна, но всъщност се свързва с промяната и края на една ситуация или връзка. Подобно на Скорпиона, който често се преминава през трансформации, тази карта ви напомня да свалите старите слоеве кожа, които вече не са здрави и не ви служат.

Стрелец

Умереност Таро

Умереността е картата, която се свързва с жизнерадостния Стрелец. Макар че Стрелците са вечни оптимисти, те могат да се обезкуражат емоционално и психически от житейските препятствия и предизвикателства. Картата Умереност ви насърчава да останете уравновесени и фокусирани върху целите си, като държите стрелата си здраво насочена към желаното, въпреки непредвидените обстоятелства.

Козирог

Дявола карта Таро

Отговорните Козирози се свързват с картата на Дявола – карта, чието значение често се изопачава. Дяволът олицетворява нашата сянка – страната, която много Козирози са склонни да пренебрегват или потискат. Тази карта ви призовава да приемете своите пороци и отрицателни черти, (всички имаме такива) вместо да се опитвате да ги игнорирате напълно.

Водолей

Звездата Таро

Водолеите блестят ярко като своя аналог от Таро – Звездата. Звездата, подобно на Водолея, е носител на вода, която ви насърчава да уловите течението. Водолеите са интелектуални и социални, като понякога забравят да се успокоят и наистина да приемат чувствата си. Звездата изисква от вас да приемете чувствата, като им позволите да преминат през и да излязат наяве.

Риби

Луната Таро

Причудливите Риби са представени от Луната – карта, която осветява скритата ни същност. Тази карта се свързва с нашите мечти, психика и въображение. Toва са елементи, които са силно изразени в знака на Риби. Луната ви насърчава да задълбочите връзката си с лунните цикли, което ще ви помогне да разберете по-добре променливите си психически състояния, които вероятно се движат заедно със самата Луна.

Прочут медик: Датата на раждане е свързана с различни болести!Лекарят и телевизионен водещ Александър Мясников заяви, че датата на раждане може да повлияе на чове…Sep 8 2021vijti.com

[wpdevart_facebook_comment]

Още интересни публикации

error: Content is protected !!