Корнелия Нинова с палта по 1000 лева / СНИМКИ

[DISPLAY_ULTIMATE_SOCIAL_ICONS]

Корнелия Нинова продължава да трупа в гардероба си скъпи модни находки на фона на кризата в страната, издават социалисти. В последно време шефката на БСП се е насочила към първокласната италианска марка „Марина Риналди“, която обаче не е особено популярна сред широката общественост и това позволявало на министърката на икономиката да носи шедьоври за хиляди левове, без те да бият на очи.

Корнелия Нинова стана баба / СНИМКИФамилията на Корнелия Нинова се радва на нов наследник, научи „Ретро“. Шефката на БСП е станала баба…Nov 9 2021vijti.com

Любимото палто на Нинова от марката

Особена слабост на Нинова били палтата и връхните дрехи на модната къща, които се отличават със семпъл дизайн, но висококачествени материи и изключително завишени цени. Справка с последната колекция на „Марина Риналди“ показва, че палтата започват от 800 лева и достигат до 2000 лева в зависимост от кройката, плата и детайлите по тях. Сред любимите придобивки на социалистката от марката е дълго и свободно бяло палто за хилядарка, което е от предходна колекция и в момента не е налично за продажби.

От бутика на „Марина Риналди“, разположен на столичния булевард „Витоша“, Нинова си купувала и най-обикновени блузки и тениски, чиито цени не падат под 300 лева за бройка.

Цените в бутика са повече от солени

Всъщност италианската марка е дъщерна на популярната „Макс Мара“, от която преди години лидерката на БСП редовно пазаруваше. След като обаче електоратът на партията възропта срещу харчовете ѝ от суета, тя престана да посещава магазина на фирмата, намиращ се до сградата на президентството. Очевидно обаче Нинова е намерила друг вариант отново да носи шедьоври на скъпата марка, но маскирани под друго име и без натрапчиви етикети по тях. Освен това „Марина Риналди“ се слави като линия за по-зрели, улегнали и бизнес настроени дами, като основното им предимство е, че създават всяка дреха в по-големи от стандартните размери и не е необходимо дамата да бъде с манекенски мерки, за да ѝ стоят добре.

По-скъпи от тоалетите на Нинова са единствено бижутата, с които ги комбинира, издават познавачи. В последно време тя непрестанно е засичана да носи на врата си колиета, същинско произведение на изкуството. Сред най-скъпите в богатата ѝ лична колекция е комплект от огърлица и обици от лимитиpaнa ĸoлeĸция нa бижyтepийния гигaнт „Cвapoвcĸи“ на oбщa cтoйнocт 5990 дoлapa, или над 10 хиляди лeвa. Редовно министърката на икономиката и вицепремиер се кичи и с перли на японската марка „Микимото“, а на китката ѝ винаги блестят скъпи часовници.

Корнелия Нинова празнува 53 с тоалет „Версаче“ за 2 бона / СНИМКИСоцлидерката в оставка Корнелия Нинова навърши 53 години на 16 януари. За здраве тя почерпи колегите…Jan 22 2022vijti.com


Източник: Ретро

[wpdevart_facebook_comment]

Още интересни публикации

error: Content is protected !!