Корнелия Нинова проговори за отношенията си Мая Манолова и разкри истината

RSS
Follow by Email
Facebook
Twitter

Лидерът на БСП Корнелия Нинова увери, че твърдо подкрепя номинацията на Мая Манолова за кмет на София, а между тях двете няма кофликт. Лъжа било, че двете не се харесват и са във война.
„Нека да е ясно едно – непрекъснато се лансира интригата, че между нас с Мая Манолова има напрежение. Не, уверявам ви, такова няма. По един-единствен повод сме си разменили по-остри реплики. И това не е президентът Радев“, отсече Корнелия Нинова, видимо подразнена от репортерски въпрос дали е заровена томахавката помежду им.
„Желанието на БСП да подкрепи Мая Манолова е, че чрез нея можем да привлечем и гласове на други граждани, да получим по-широка подкрепа и да реализираме целта, която имаме“, допълни Нинова. „Градската организация номинира Манолова еднозначно. Националният съвет на БСП подкрепи кандидатурата й. Аз също подкрепям Манолова. Ще припомня на любителите на интриги и конспирации, че и на градската конференция, и на Националния съвет съм гласувала за нея”, уточни тя в интервю за Нова телевизия.
Вече е официално: Мая Манолова е 100% кандидатът на БСПКандидатът за кмет на София Мая Манолова получава пълна подкрепа от градската организация на БСП в С…Sep 11 2019vijti.com

Нинова каза, че БСП и бившият омбудсман са подписали предизборно споразумение. „В изборите е важна политиката, която ще се следва. И личностите, които ще я изпълняват. В нашата платформа се записали на какво държи БСП в София-град. Нашите общински съветници ще гласуват за тези мерки”, подчерта Нинова и допълни: „Ако някой смяташе, че БСП е воденичен камък за Манолова, очевидно нямаше да подпишем това споразумение”.
Припомняме, че скоро столичани се натъкнаха на доста нетипична гледка в софийското метро. В разгара на деня наблюдателни пътници забелязаха, че споделят един вагон не с кого да е, а с лидерката на БСП – Корнелия Нинова.
Шефката на социалистите бе забелязана да се придвижва с градския транспорт в компанията на тайнствен господин.

Нинова и спътникът ѝ чинно си закупили билети от касата на метростанцията, което издава, че не са редовни клиенти и не разполагат с карти за месечно ползване, каквито имат повечето граждани, използвайки редовно столичния обществен транспорт. По време на пътуването Корнелия и придружителят ѝ не контактували много. Вместо да разговаря със спътника си, Нинова предпочела да разглежда социалните си мрежи и новинарските сайтове на супертаблет.
Източник: Лупа
Професор доказал, че Мая Манолова не е юрист и няма право да е адвокатРазкритието, че Мая Манолова има съмнителна диплома от Москва, разбуни духовете сред обществото. Док…Sep 11 2019vijti.com

Facebook Comments
Facebook Comments

Още интересни публикации

error: Content is protected !!