Вече е официално: Мая Манолова е 100% кандидатът на БСП

[DISPLAY_ULTIMATE_SOCIAL_ICONS]

Кандидатът за кмет на София Мая Манолова получава пълна подкрепа от градската организация на БСП в София на заседанието тази вечер, разкриха от централата на партията ексклузивно за Lupa.bg последната вътрешна социология за развоя на заседанието.
Днес социалистите от „Леге“ 5 се събират на минипленум под прозореца на червената шефка Корнелия Нинова, за да решат кого Столетницата ще подкрепи за кандидат-кмет. Манолова, която е издигната от инициативен комитет и е официално независим претендент за градоначалник, вече се радва на гласовете на избирателите на алтернативните 2 леви формации – АБВ на Румен Петков (Георги Първанов) и на Движение 21 на Татяна Дончева.
Професор доказал, че Мая Манолова не е юрист и няма право да е адвокатРазкритието, че Мая Манолова има съмнителна диплома от Москва, разбуни духовете сред обществото. Док…Sep 11 2019vijti.com

Въпреки че Нинова досега така и публично не демонстрира готовност „Позитано“ 20 да се включи в тази коалиция на подкрепа, градските социалисти в София са категорични – Манолова е техният кандидат. Според висшите апартчици при 150 делагати от общо 200, които ще присъстват тази вечер на заседанието, тя ще получи гласовете на всички 150 и номинацията й ще има пълно единодушие във вота. Тя е и безапелационен водач на 24-те районни съвета на БСП още от процеса на номинациите.
Не така стои въпросът обаче с подреждането на листата за общински съветници и там спорове може да се очакват, както и нажежаване на атмосферата в киносалона на БСП централата в късните часове, разкриха пред Lupa.bg нашите източници.

Въпреки че шефът на Градския съвет на левицата Калоян Паргов е най-вероятният кандидат за водач на списъка с кандидати за СОС, е възможно опозицията му да поиска мястото да заеме Милка Христова. Още по-оспорвани щели да бъдат имената за следващите позиции в низходящ ред, като е възможно там да се озоват и настоящи депутати от БСП.
Очакванията на левите в столицата са конференцията да мине под знака на апел за обединение на левите сили, особено като се има предвид, че на много места в страната АБВ и БСП вече действат заедно за вота на 27 октомври. Факт е обаче, че Мая Манолова не е долюбвана сред много от ръководните фигури на „Позитано“ 20 веднъж заради критиките си спрямо партията в последните години, докато беше национален обществен защитник, заради разграничаването й от нея, както и заради позициите на съпруга й Ангел Найденов, който открито критикува Нинова и нейните заместници в Столетницата.
Източник: Лупа
Мая Манолова вече ползва услугите на личен коафьор у дома и си плаща соленоМая Манолова вече ползва услугите на личен коафьор, който всяка сутрин минава през дома й в софийски…Sep 9 2019vijti.com

[wpdevart_facebook_comment]

Още интересни публикации

error: Content is protected !!