Кой върна Горан Благоев в БНТ?

[DISPLAY_ULTIMATE_SOCIAL_ICONS]

Присъединяването на името на генералния директор на БНТ Емил Кошлуков към големия дует Борисов – Гешев в исканията за оставка на протестиращите вече 50 дни на жълтите павета, е основната причина водещият на „Вяра и общество“ Горан Благоев да бъде върнат на екран. Lupa.bg научи от свои хора в държавната телевизия, че според актуалната мълва там лично премиерът се е обадил на политолога от Пазарджик да го посъветва да смекчи позицията си към журналиста, за да не гневи уличната тълпа.

Енчев: Нещо голямо става в трите „големи“ телевизии. Едновременно БНТ, bTV и Нова ни сервираха за добро утро Караянчева, Фандъкова и Менда СтояноваНещо голямо става в трите „големи“ телевизии. В едно и също утро, в едно и също време, в един и същи…Aug 26 2020vijti.com

Кошлуков, който е известен като пълно перде и непукист, по принцип не обръщал никакво внимание на десетината души, които през вечер викат „Оставка“ под прозореца му. В средите на управляващите обаче се притеснили, че това му поведение изкуствено ще разпали иначе затихващите протести.

По-вероятната версия обаче гласи, че зад реабилитацията на Благоев стои полит-анализаторът от ГЕРБ Георги Харизанов. Той е известен с дружбата си с Кошлуков и идеята да не се буни тълпата със сваляне на предавания идвала от него.

Преди дни БНТ официално обяви, че в обичайния си час – 16:00 в събота, Горан Благоев стартира новия сезон отново като основен водещ на „Вяра и общество“. Това решение дойде изнрндващо, след като през лятната ваканция телевизията-майка не излъчи традиционните „избрани“ предавания, с което остави впечатлението, че „Вяра и общество“ окончателно пада от ефир.

Емил Кошлуков трябваше да се обяснява на СЕМ защо е свалил от ефир Горан Благоев

Гореща мълва в медийните среди: Слави Трифонов си е купил една от телевизиитеСлави Трифонов май е купил телевизия „Евроком”, мълви се усилено в медийните среди, дочу HotArena. А…Jul 14 2019vijti.com

[wpdevart_facebook_comment]

Още интересни публикации

error: Content is protected !!