Когато настъпи възрастта, когато жена вече няма нужда от мъж

[DISPLAY_ULTIMATE_SOCIAL_ICONS]

Мисленето в стереотипи почти винаги води до един резултат – разочарование в света и в себе си. Следователно самият въпрос защо жената има нужда от мъж не е съвсем правилен. По-скоро трябва да помислите защо човек има нужда от човек . И наистина ли изобщо имаме нужда от някой, който да се чувства изпълнен и щастлив?

За съжаление съществуването в съвременното общество не ни позволява напълно да изхвърлим всички клишета относно нашия пол. В живота на жените, както и в живота на мъжете, има особености. И нашите желания за партньор се изграждат не само на базата на реални вътрешни мотиви .

Още една звездна двойка се събра – Венета Райкова и Тишо отново заедноВенета Райкова сподели еротичната снимка и се обърна към бившия си мъж Тихомир с мили думи. Повод за…Apr 18 2020vijti.com

Те също зависят от възгледите, които родителите и приятелите ни налагат от детството. Например, ако едно момиче е живяло в семейство, където постоянно са му казвали да намери по-богат съпруг и по този начин да уреди живота си, едва ли ще иска друго.

И така, защо да разбивате тези стереотипи, ще попитате вие. Това е относително просто. По-голямата част от времето, постигането на нашите клиширани цели не ни прави щастливи . Жената от горния пример, след като установи, че е много богата, най-вероятно няма да се чувства щастлива с него.

И това е в случай, че тя го намери. Но тя може цял живот да търси този, от който наистина не се нуждае твърде много. Това е още по-тъжно, защото този път тя би могла да отдели за нищо по-полезно. Например да се радвате на живота в други области.

Истинската причина за нашата самота

Често обсебеността ни от връзките и тяхното значение ни води до счупено корито. Толкова искаме да намерим сродна душа, че напълно забравяме защо всъщност се нуждаем от нея. Опитайте се да отпаднете наложените от обществото норми и да намерите в себе си това, за което наистина копнеете.

Може би ще кажете, че имате нужда от любов и грижи. Добре, какво точно имаш предвид? Какво е любовта за теб? Сигурни ли сте, че то непременно трябва да идва от мъж или дори от друг човек? По-често липсва собствената ни любов.

Знам, че фразата „обичайте себе си и само тогава другите ще ви обичат“ е много коварна. Но точно поради това мнозина дори не се опитват да разберат истинското му значение. Да определиш дали наистина се обичаш не е трудно. Ако е така, ще ви е удобно сам, защото до вас вече има любящ човек.

Самодостатъчността също ще помогне, ако вече имате връзка. Това ще облекчи манията и ще привлече партньор при вас. Всички се нуждаем от свобода и ако не го чувствате във връзка, тогава искате да избягате от тях възможно най-скоро. Никой няма да се радва да бъде до човек през целия си живот, който ограничава и буквално удушава с любовта си .

Само едно качество ви гарантира любовта на ближния и щастието да бъдете със себе си . Във всеки случай ще бъдете щастливи и ще извлечете максимума от живота.

Цеци с бебе по поръчка, иска момче с нейните очи: Двойката ще се възползва от най-новите методи на оплождането„Искам да имам момче с моите очи и работя по въпроса чрез ин витро метод. Вярвам в медицината и това…Sep 28 2019vijti.com

[wpdevart_facebook_comment]

Още интересни публикации

error: Content is protected !!