Още една звездна двойка се събра – Венета Райкова и Тишо отново заедно

[DISPLAY_ULTIMATE_SOCIAL_ICONS]

Венета Райкова сподели еротичната снимка и се обърна към бившия си мъж Тихомир с мили думи. Повод за новия статус на горещата водеща е рожденият ден на Тихомир и макар да са разделени, те продължават да са в много добри приятелски отношения и да се грижат за техния общ син, който е приоритет в живота им.

Николета Лозанова се завръща в „Папараци“: Бившата водеща сяда срещу Венета РайковаНиколета Лозанова първи гост на Венета Райкова Венета Райкова се среща с Николета Лозанова. Тази есе…Sep 13 2019vijti.com

„ЧРД, да си жив и здрав!! Поздрав – спомен от медения ни месец в Малага Испания от лятото на 2005г.!! Да си все така както и тогава – балансиран и щастлив!! Баща N1“, написа Венета към секси фотоса, на който е по бански и в компанията на мъжа си.

Затоплянето на техните отношения породи слухове, че е напълно възможно да са се събрали отново и да живеят под един покрив като едно семейство.

Венета Райкова най-сетне се завърна у нас след летните приключения: Лятото отведе водещата до най-различни точки на светаВенета Райкова се завърна пълна с амбиции! Готова за новия сезон на „Папараци” и пълна с творческа е…Sep 4 2019vijti.com

Източник:зажената

[wpdevart_facebook_comment]

Още интересни публикации

error: Content is protected !!