Ковид-19 погуби доц.Христо Генчев

[DISPLAY_ULTIMATE_SOCIAL_ICONS]

Академичната му кариера е преминала в Техническия университе.

Уважаваният университетски преподавател от Бургас и едно от знаковите лица на СДС – доц.Христо Генчев е починал преди няколко часа, съобщиха негови близки. Той е издъхнал от Ковид-19 в столична болница.

Доц.Генчев е опериран по спешност заради проблем с язвата. Предполага се, че в болнична среда се е заразил с коронавирус. Състоянието му преди дни рязко се влошило и тази сутрин той е загубил битката с коварното заболяване.

Рапърът Играта разказа за тежката си 2-месечна битка с коронавирусаРапърът Ивайло Иванов – Играта разказа за тежката си 2-месечна битка с коронавируса.  Минаха почти …Dec 2 2020vijti.com

Доц.Христо Генчев е 72 години. Академичната му кариера е преминала в Техническия университет в София, катедра „Химически инженеринг“ – от 1973 до 2015 година. Издал е много научни публикации, учебници, изключително уважаван преподавател. От пет години ръководи кооперацията в кв.Горно Езерово.

„Загубихме свой скъп приятел, който завинаги ще остане в сърцата ни. Доц. Генчев беше изключително интелигентен и ерудиран човек, химик по образование”, споделят от СДС-Бургас. Дълги години доц. Генчев бе и председател на клуба на СДС в ж.к. „Изгрев”. Той бе едно от най-верните лица на СДС, останал предан на синята идея през всички години на сложни обществени и политически бури. Светла му памет!“, казаха за Флагман.бг от СДС-Бургас.

33-годишната Илиана почина от коронавирус няколко дни, след като роди здраво бебе Ден след раждането състоянието на младата жена рязко се влошило, преместена е в реанимация, където…Dec 1 2020vijti.com

[wpdevart_facebook_comment]

Още интересни публикации

error: Content is protected !!