Кирил Петков с извънредно изявление по Нова тв

[DISPLAY_ULTIMATE_SOCIAL_ICONS]

Кирил Петков дава в момента интервю на живо по Нова тв.
Очаквайте подробности!
Посрещнах новата година с надежда. Това коментира министър-председателят Кирил Петков в ефира на Нова.

Линда Петкова с извънредни думи на български езикСнимка Фейсбук, Linda Petkova Премиершата Линда Маккензи Петкова написа честитка на български език, …Jan 1 2022vijti.com

„Трябва да сменим идеята за политиците. Политиците трябва да са служители на народа и общата ни цел да е споделена. Едни политици не могат да решат всички проблеми, но всеки един от нас има своята отговорност и действия, които правят общото. Да, аз като министър-председател се чувствам по-отговорен от останалите, но ако искаме България да се промени, трябва да знаем, че е общо дело“, каза Петков.

„Имах колебание дали е било преднамерено да бъде увеличен токът в деня, в който се заклех. Работата на КЕВР е да измисли по най-добрия начин как крайните потребители да са защитени. Увеличението не беше обсъдено с мен. КЕВР не си върши работата както трябва“, допълни премиерът.

Кирил Петков обяви, че сегашният председател на КЕВР Иван Иванов ще бъде подменен и вероятно това ще се случи през януари.

Ще бъде затегнат контрола над зелените сертификати, каза още Петков.

Ако някой почине и се окаже, че има фалшив сертификат, МВР ще отива на адреса, на който е издаден фалшивият сертификат.

Вече е обсъдена темата с министъра на вътрешните работи Бойко Рашков.

Кирил Петков отказа да живее в БоянаНСО охранява 24 часа премиера Кирил Петков пред входа на дома му, както и пред кооперацията, в която…Dec 31 2021vijti.com

[wpdevart_facebook_comment]

Още интересни публикации

error: Content is protected !!