Ето го новия на Елен Колева – британския актьор Дъг Рао

[DISPLAY_ULTIMATE_SOCIAL_ICONS]

Елен Колева има нов мъж, с когото да общува с космически енергии и медитации. И се маже с „волтарен“ преди секс, както сама си призна.  Бившата актриса и настоящ инструктор по космоенергетика си пусна снимки с британския актьор Дъг Рао и офииално го представи за свое гадже.

Двамата с Дъг се наричат галено „идиоти“, актьорът нарича ексцентричната нашенка „сладката ми идиотка“.

Какво се случва с Елен Колева? Никой не можа да я познае (снимка) Красивата синеока Елен Колева в последно време е направо неузнаваема . Актрисата, чиято звездна сла…Oct 1 2021vijti.com

Под една от общите им снимки в социалните мрежи, където са с очила с еднакви рогови рамки, Елен закачливо сложи коментар: „Двама идиоти, които създават убийствена поезия в самотния свят на ковид“, и цитира стих на мъжа до себе си: „Накарахте совите да плачат, а щурците да мечтаят за любов“, пише „Телеграф“.

Дъг е известен от британски тв и кинопродукции, играе и в международни ленти. У нас най-прочута е „Колумбиана“, продуцирана от Люк Бесон.  Елен пък, откакто намери себе си в космоса, се подписва с псевдонима Калевска.

Дъг и Елен са астрални близнаци – и двамата са родени на 31 март, но той е 10 години по-голям. Рао е бил перспективен играч по хокей на лед на Англия, но избира актьорството. Тази година бе у нас през лятото за снимките на трилъра Memory и в светските среди предполагат, че тогава се е свързал на енергийно ниво с Елен.

Дъг също се занимава с медитации и подобни практики. Съдейки по някои снимки, той позволява на българката да рисува по лицето и тялото му.

Беше хубава като картинка, но сега няма и помен от чара ѝ! Елен Колева показа новото си тунинговано лице (Снимки): Красивата синеока Елен Колева в последно време е направо неузнаваема . Актрисата, чиято звездна сл…Feb 23 2021vijti.com

[wpdevart_facebook_comment]

Още интересни публикации

error: Content is protected !!