Карадайъ, ДПС към Кирил Петков: Подайте си оставката!

[DISPLAY_ULTIMATE_SOCIAL_ICONS]

Снимка: Булфото

„Вие нарушавате правилника, лъжете министър-председателя, че министрите му си вършат работата, лъжетете народните представители, лъжете и българските граждани. Ако не може да се справяте с тази длъжност си подайте оставката“. Това заяви лидерът на ДПС Мустафа Карадайъ към председателя на парламента Никола Минчев.

Поводът за това беше, че Карадайъ все още не е получил отговор на въпроса си до министъра на вътрешните работи – Бойко Рашков.

Кирил Петков не стъпва в родната си къща / СНИМКИПремиерът Кирил Петков не е посещавал родната си къща от невръстна детска възраст, издават дупничани…Jan 27 2022vijti.com

Лидерът на ДПС е изпратил запитване до Рашков, което е свързано с изказванията на вътрешния министър за изборни измами и купуването на гласове.

Депутатът от ГЕРБ – Николина Ангелкова подкрепи колегата си от ДПС, като обвини Никола Минчев, че пречи на опозицията да си върши работата, защото спира въпросите до премиера Петков.

„Къде го криете, защо го криете?“, попита Ангелкова.

Трябва да се отбележи, че Кирил Петков бе на изслушване в Народното събрание в сряда, а днес отново ще отговаря на въпроси на народните представители.

Кирил Петков от Брюксел: Месец и половина мина, хората ме питат къде са ареститеНяма как да излъжеш европейските институции с добри думи, това каза пред медии в Европейския парламе…Jan 27 2022vijti.com

[wpdevart_facebook_comment]

Още интересни публикации

error: Content is protected !!