Кандидатката за премиер на Слави спонсорирана от Васил Божков

[DISPLAY_ULTIMATE_SOCIAL_ICONS]

„Дължа много на Васил Божков, който повярва в мен“, това са думи на световната шампионка по шах Антоанета Стефанова, която бе обявена от Слави Трифонов като предложение за премиер от ИТН. Оказа се, обаче че Стефанова само ще отиде да вземе мандата от Румен Радев и веднага ще го върне.

Жега в НС: Слави дава ЕСО на Лаура Кьовеши (ВИДЕО) Става все по-напечено в парламента – депутатът от „Има такъв народ” Георги Георгиев обяви…Apr 30 2021vijti.comДумите ѝ са изречени по адрес на Васил Божков по времето, когато бизнесменът, укриващ се в Дубай с 19 обвинения, успя да стане и шеф на шахмата у нас.

Освен че организира балове в чест на Антоанета Стефанова, Божков е бил и неин основен спонсор години наред, а при една от победите ѝ дава като премия 10 хиляди долара.

„Дължа успеха си на много неща. Благодаря на семейството си, на Владо Георгиев и на Васил Божков, който още преди да стане президент на федерацията, повярва в мен и ми помагаше. Дори лично бе в Елиста, което още повече ме амбицира. Въпреки недобрата минала година започнахме дългосрочна подготовка за това първенство и успях да го спечеля“, казва в свое интервю Стефанова пред в. „Сега“ по повод успехите в кариерата ѝ още през 2004 г., от което става ясно, че има конкретни зависимости, с които влиза в политиката.

Retro.bg

Ясновидката Соня Щерева: Слави Трифонов няма да прогресира!Горнооряховката Соня Щерева притежава гадателски способности от 1989 г., когато губи 22-годишната си…Apr 30 2021vijti.com

[wpdevart_facebook_comment]

Още интересни публикации

error: Content is protected !!