Ясновидката Соня Щерева: Слави Трифонов няма да прогресира!

[DISPLAY_ULTIMATE_SOCIAL_ICONS]

Горнооряховката Соня Щерева притежава гадателски способности от 1989 г., когато губи 22-годишната си дъщеря. Погребали я, без да се обадят на Соня. Дни по-късно, разбирайки за случилото се, майката изпаднала в шок. Заспивайки изтощена, тя се събудила сякаш друг човек. Тогава започнала да вижда живота и хората по различен начин. Нейното битие също се променило изцяло.

Прочутият ясновидец Маг Ивайло: Леля Ванга ми продиктува билкова рецепта срещу Ковид-19Специалистът по древен шаманизъм и ясновидство маг Ивайло, който се занимава с разваляне на магии и …Mar 13 2021vijti.com

Соня споделя, че след този тежък момент започнала да вижда съдбата на човека срещу нея. Необходимо ѝ е само да напише името, датата, месеца и годината му на раждане. Те са като код, с който започва да прави изчисления, а в главата ѝ се появяват мисли, които предава на човека срещу нея. Повече от 30 години тя е посветила живота си на хората, които не спират да я търсят за съвет и помощ.

Всяка година Соня прави глобални прогнози за бъдещето на България и света, като политическите ѝ предсказания обичайно са верни. „Партията на Слави Трифонов няма да прогресира“, отсича ясновидката. „Нека да изчакаме, времето ще покаже, но аз не предвиждам да се превърне във фактор или в сериозна политическа сила“. По думите на Соня дори на следващите национални избори партията на Слави няма да влезе в парламента. Тя допълва, че макар и успешен шоумен, той няма да стане сериозен политик. „Възможно е да иска да помогне на българите, но не знае как“, казва още гадателката.

Тя смята, че през април и май ситуацията с Ковид-19 ще се поуталожи. Вирусът ще си отиде постепенно, а до есента напълно ще изчезне. „Последиците от коронавируса са сериозни. Много хора идват при мен, търсейки помощ. Голяма част от тях са стресирани от постоянното облъчване с информация за заболели и починали. Не трябва да се прави така. Хората са достатъчно изтормозени и трябва да им се дава кураж“, смята гадателката, която е убедена, че болестта е създадена по изкуствен начин преди близо две години.
По нейни наблюдения много млади хора в България са неадекватни, с психични заболявания и това е притеснително. Според нея по-възрастните имат друга, по-силна енергия, защото са живели в друго време. „Трябва всички да вярват в Бог. С вяра се върви напред и с вяра се постига всичко“, допълва ясновидката. Когато вирусът изчезне, ще се появят други проблеми, продължава Соня. Те ще са свързани с природни катаклизми, изразяващи се предимно в много валежи, наводнения и излизане на рeка Янтра от коритото ѝ, но само на отделни места. Това са Божии изпитания за хората, които трябва да отрезвят своето мислене, смята ясновидката. Няма да се размине и без пожари, но те се предизвикват умишлено, допълва тя. Според Щерева в Азия ще се събудят много вулкани, които ще изпепелят градове и села, а в САЩ крайбрежията ще бъдат залети от силни наводнения.

Ясновидката вижда бъдещето на човечеството неизбежно свързано с Космоса, в който хората отново впериха поглед. Тя е сигурна в съществуването на извънземен разум и дори смята, че извънземните са и между нас. Според нея световните сили са осъществили контакт с тях и имат много информация, която не предоставят на обикновените хора.

„Според мен в САЩ има извънземни на различни тайни места. Те работят с американците за военни цели. В Русия също има. Това е и държавата, която ще постигне най-голям прогрес, свързан с Космоса, доказвайки, че там наистина съществува живот. Хората ще ги видят очи в очи. Те приличат на нас, но са много по-развити и ще ни помогнат да подобрим условията на нашата планета“, смята Щерева.

Полски ясновидец: Очаквайте страшно събитие през юли!Полският ясновидец Кшищоф Яковски прогнозира сензационно, че през юли ще се случи „нещо страшно”. Фе…Apr 12 2021vijti.com

[wpdevart_facebook_comment]

Още интересни публикации

error: Content is protected !!