Камено скърби! Погребаха 21-годишния Иван Михов

[DISPLAY_ULTIMATE_SOCIAL_ICONS]

Той се подложи на операция, лъче и химиотерапия в България, а впоследствие продължи лечението си в Турция

Камено днес скърби! До Вечния му дом бе изпратен 21-годишният Иван Михов, който в последната година се бореше с коварно заболяване. Той бе диагностиран с рабдомиосаркома – рак на меките тъкани току-що навършил 20 години.

Спрей убива коронавируса за 60 секунди в ТурцияИзбухването на COVID-19 пандемията в целия свят накара много микробиолози да работят за намиране на …Jan 26 2021vijti.com

Ванката, както го наричаха познатите му, се подложи на операция, лъче и химиотерапия в България, а впоследствие продължи лечението си в Турция.

Негови приятели стартираха благотворителна кампания, за да осигурят средства за лечението му. Организираха се благотворителни базари в Камено и Бургас, които бяха много успешни и обединиха стотици хора с големи сърца.

„Добрата усмивка на Ванката остава само в спомените ни! Той загуби битката за живот. В моменти като този думите са излишни. Болката на семейството и близките не може да бъде описана. Благодарим на добрите хора, които помогнаха в кампанията”, написаха приятелите му, след като съобщиха с прискърбие новината за смъртта на младия мъж.

Изказваме съболезнования на близките на Иван!

Проф. Чорбанов: Над 50% от хората няма да реагират на вируса, защото имат преимунитет от предишни срещи с коронавирусиНад половината от хората, които се срещнат с К19, няма да реагират на вируса, защото имат преимуните…Jan 26 2021vijti.com

[wpdevart_facebook_comment]

Още интересни публикации

error: Content is protected !!