Калин Вельов лъсна с неграмотно писмо

[DISPLAY_ULTIMATE_SOCIAL_ICONS]

Виртуозът на тъпана Калин Вельов, който след доста перипетии най-сетне стана депутат от ГЕРБ, лъсна зад неграмотно писмо, написано от името на парламентарната комисия по култура и медии.

На 24 април рожден ден има голямата Лили ИвановаНа 24 април рожден ден празнува Лили Иванова Вечният спор на колко години е Лили Иванова вече е раз…Apr 24 2020vijti.com

Отчайващият текст се появи във фейсбук. Златина Караенева от Кукления театър в Стара Загора е изброила 10 правописни, пунктуационни и стилистични грешки в краткия текст, с който служител в комисията, от името на депутата-музикант Калин Вельов, кани шефовете на културните институции в Стара Загора на среща на 6 октомври.

В поканата се мъдри и загадъчното съждение “ …сме поставени да преодоляваме трудности, ставащи все по-ненужно непосилни за преодоляване“. Председател на комисията е Вежди Рашидов, бивш министър на културата.

Източник: lupa

Калин Вельов: Насилниците да ги кастрират хирургически, не химически„Твърдо подкрепям не просто химическата, а физическата кастрация за насилниците” избухна музикантът …Aug 22 2019vijti.com

[wpdevart_facebook_comment]

Още интересни публикации

error: Content is protected !!