Загорих ютията, взех фолио и я изчистих за секунди и още 14 приложения на фолиото, които ще ви бъдат от полза (снимки)

[DISPLAY_ULTIMATE_SOCIAL_ICONS]

Използваме алуминиево фолио за печене във фурна и затова винаги имаме наоколо. Изненадващо, алуминиевото фолио може да се използва не само за готвене.

Днес ще ви разкрием най-добрите начини за използване на фолио за битови цели. Тези, които ги прочетат, ще видят и бонуса от нас в края на статията.

Йод, фолио и глицерин лекуват много заболявания: Рецептите на лекар-ветеранНуждаем се от бутилка от тъмно стъкло, глицерин, йод и памучен тампон. Съставките се вземат в едно и…Sep 25 2019vijti.com

Сменете фунията

Ако трябва да налеете малко течност в бутилка, направете фуния от фолио, както е показано тук .

 

Едновременно гладене от двете страни наведнъж

Поставете малко алуминиево фолио под дрехите преди гладене, както е показано тук . Фолиото става много бързо горещо и по този начин дрехите ви могат да се гладят от двете страни.

 

Наточете ножиците си

Ако трябва да наточите ножиците си и да се отървете от ръждата, отрежете парче фолио 7-10 пъти, точно както е показано и ножицата ще е като нова

 

Удължете живота на батерията

Ако батериите ви са се изтощили и нямате нови, използвайте малко алуминиево фолио.

 

Отстранете статичното електричество от дрехите си

Поставете няколко топки фолио в шайбата заедно с прането. След пране дрехите ви няма да натрупват електричество и да привличат прах и коса.

 

Почистете ютията

Почистете ютията си с фолио

 

Почистете сребърните прибори

За да почистите среброто, поставете алуминиево фолио на дъното на тава. След това добавете малко сода за хляб, сол и преварена вода.

 

Премествайте мебелите лесно

За да премествате мебелите лесно, поставете парчета фолио под краката им, както виждате тук . Фолиото създава допълнително плъзгане.

 

Подобрете Wi-Fi сигнала

Фолиото може да помогне за подобряване на Wi-Fi сигнала. Сгънете го няколко пъти и го поставете зад антената като екран.

 

Почистете пистолета за горещо лепило

Можете лесно да почистите пистолет за лепило от старо лепило с парче фолио.

 

Предпазвайте храната от изгаряне

За да предпазите храната от залепване в тигана, на дъното сложете слой фолио. Това е и начинът, по който можете да готвите без масло и олио

 

Отстраняване на ръжда от хромирани повърхности

Направете топче от фолио, накиснете го и втрийте върху ръждясала хромирана повърхност.

 

Запечатайте найлонови торбички

Ако трябва да запечатате найлонова торбичка, поставете парче фолио над ръба й, както се вижда тук , и сложете ютия върху него

 

Използвайте фолио за сензорен екран

Изненадващо сензорните екрани реагират на фолио. Ако обвиете молив с фолио, можете да получите ръчно изработен стилус. Ако нямате сензорни ръкавици, увийте пръста си с фолио и използвайте смартфона си с обикновени ръкавици.

 

Направете свои собствени формички за бисквитки

Можете да направите всяка форма за бисквитки от фолио за няколко минути

 

Бонус: избелвайте зъбите си

Смесете малко сода за хляб с паста за зъби и сложете дебел слой от тази смес върху лента от фолио. Нанесете лентата върху зъбите си. Отстранете го след един час и изплакнете обилно устата си.

Тя наряза тиквичките, но за мое учудване ги напълни и уви във фолио. Резултатът беше очарователенХрана тиквички , произведени зашеметяващ. Но един от най-популярните ястия са пълнени зеленчуци. Тя …Sep 19 2018vijti.com

[wpdevart_facebook_comment]

Още интересни публикации

error: Content is protected !!