Как душите на мъртвите сигнализират, че са близо до нас?

[DISPLAY_ULTIMATE_SOCIAL_ICONS]

Когато душата на мъртъв човек напусне тялото, тя решава къде да отиде по -нататък. Често болката от загуба и недовършена работа я оставят жива в света.

Как могат да се проявят духовете в реалния живот ?

Ето 6 начина, чрез които душите на мъртвите сигнализират, че са близо до нас :

стар телевизор

Йордан Вълков за трагедията: Чакахме деца 8 години, бебетата стояха мъртви в нея ден и половинаЙордан Вълков, чиято бременна в 8-ия месец съпруга почина от COVID, вини личната лекарка, че не е по…Oct 2 2021vijti.com

Внезапни повреди на електрически уреди

Примигването е най-често срещаното явление, но може да бъде и внезапно включване на телевизора, микровълнова печка или вентилатор. Всичко, което се случва без логическа причина.

Мобилни телефони и други устройства

Раздели, папки, музика могат да се появят сякаш от нищото. Трябва да обърнете внимание какво се е случило и в какви ситуации, т.е. какво сте мислили или говорили, преди да се е случило.

светъл пушек

Миризми

Това, което е свързано с издъхналия човек, като парфюм, цигарен дим, може би нещо във връзка с професията му като миризмата на хляб при сладкар или цимент при строител. Няма обективна причина за такава миризма, но тя се усеща във въздуха.

Странно поведение на животните

Непознати животни и птици могат да ви се гушкат, да кацат по раменете ви, да кръжат до вас упорито, да крещят, да лаят, да ви ближат. Насекоми – пеперуди, водни кончета се появяват сякаш от нищото, привличат вниманието с красотата си, кацат върху човека.

Необичайни предмети

Нещо привлича вниманието ви – изгубена карта на пътя, монета, ярък шал. Обикновено не е ясно как предметът е попаднал на това място.

странни сънища

Сънища

Това е най-често срещаният и познат начин на комуникация – да сънуваш починал близък. Най -запомнящият се от такива сънища не е сюжетът, а силните емоции, които оставят след себе си.

Каквито и да са признаците, те изглежда ни информират – всичко е наред с мен, пуснете ме.

Страшно е: Ето я личната докторка, погубила бременната с близнациТрагедията с починалата родилка на едва 29 г. в Пловдив заедно с двете й неродени близначета придоби…Oct 2 2021vijti.com

[wpdevart_facebook_comment]

Още интересни публикации

error: Content is protected !!