Йорданов за решението на Слави: Очаквам всички, които умняха как ще сме патерица на гербаджиите

[DISPLAY_ULTIMATE_SOCIAL_ICONS]

Очаквам всички, които умняха как ще сме патерица на гербаджиите. Това написа председателят на ПГ на ИТН Тошко Йорданов.

Нашето предложение за министър-председател е световният шампион по шах Антоанета Стефанова. Тя има икономическо образование и говори пет езика. Сравненията, размислите и изводите оставям на вас. Разбира се, Антоанета Стефанова веднага ще върне мандата. Това обяви лидерът на „Има такъв народ“ Слави Трифонов във фейсбук.

Журналистът Валери Найденов по БНТ: Много хора казват, че партията на Слави всъщност не е неговаЖурналистът Валери Найденов изрази съмнения дали Слави Трифонов е искитският лидер на партия „Има та…Apr 25 2021vijti.com

Трифонов посочва, че партията му няма необходимия брой депутати или партньори, за да състави стабилно правителство.

„Предлаганата подкрепа е от политически субекти, които са вредни, алчни и доказано компрометирани. И това тяхното не е подкрепа, а зависимост“, е коментирал лидерът на ИТН.

Трифонов допълва, че Антоанета Стефанова ще приеме мандата с уважение и веднага ще го върне. Законът, Конституцията и демокрацията ни дават възможност да направим по-добър избор, е заявил Трифонов.

Овчаров: Слави допусна гаф, стари другарчета може да го изиграят„Дали е обречен парламентът – не мога да кажа. Други правителства са се случвали при третия мандат, …Apr 24 2021vijti.com

[wpdevart_facebook_comment]

Още интересни публикации

error: Content is protected !!