Имам човек (Ицо Хазарта), не искал да стане нечий човек. А му предлагали / ВИДЕО

[DISPLAY_ULTIMATE_SOCIAL_ICONS]

Имах предложение да вляза в изпълнителната власт. Причината да не го приема, е че познавам възможностите си и смятам, че на този етап не бих бил полезен там, обяви пред Нова тв Ицо Хазарта, за първи път след като положи клетва и стана депутат.

„Моите приятели винаги са ме подкрепяли и това е много важно за мен. Имаше колебания дали да приема да вляза в политиката, но си дадох сметка, че ако откажа, ще съжалявам цял живот… Чувството е особено, с уговорката, че на този стол съм стоял два часа. Това е голяма отговорност, защото хората, които са гласували за теб, ти казват: „Искаме ти да ни представляваш в парламента“, отговори той на въпрос за първия му ден като депутат.

Ицо Хазарта: ДПС има депутат-охранител, който ходи с Пеевски до тоалетната„Ще кажа нещо, което вероятно голяма част от хората няма да могат да асимилират – ДПС имат депутат, …Dec 5 2021vijti.com


Не скри обаче, че очаква, че хората да променят отношението си към него и е готов да плати тази цена.

На въпрос как децата му приемат това, че вече е депутат, той разказа случка от преди няколко дни с голямата му дъщеря. Тя поискала да направят нещо заедно, но той й обяснил, че не може, защото има работа. Момиченцето му казало, че за първи път чува тази реплика през деня.

А защо е приел поканата на Кирил Петков и Асен Василев да се включи в „Продължаваме промяната“?

„Не съм виждал такива хора в българската политика досега. Аз им вярвам и смятам, че те наистина са способни да направят големи промени“, отвърна той.

На въпрос дали би станал министър на културата, Хазарта отсече: „Не, не бих станал, защото опитът ми не стига за такава длъжност. Със сигурност това, което съм правил през годините, би ми помогнало да съм полезен в тази сфера“, уточни рап певецът, който влезе в политиката с „Продъжлаваме промяната“ и бе водач на формацията в лидерския 25-ти МИР в София, където необачкавано за мнозина, но победи Бойко Борисов, Корнелия Нинова…

Силно впечатление в първия ден на парламента на Хазарта му направили действията на част от депутатите, докато реч произнасял президентът Румен Радев.

„Наблюдавах една парламентарна група – вляво от мен. Докато Радев говореше, те си приказваха, говореха си по телефона. Един дори нещо търсеше в носа си. Човек изпада в особено положение, когато гледа това“, обясни още той.

Жената на Ицо Хазарта го съди в СтрасбургРапърът Ицо Хазарта, който влиза с летящ старт в политиката и в 47-ия парламент, се е засилил да опр…Nov 28 2021vijti.com


Източник: glasnews

[wpdevart_facebook_comment]

Още интересни публикации

error: Content is protected !!