Жената на Ицо Хазарта го съди в Страсбург

[DISPLAY_ULTIMATE_SOCIAL_ICONS]

Рапърът Ицо Хазарта, който влиза с летящ старт в политиката и в 47-ия парламент, се е засилил да оправя неразбориите в държавата, докато с години не може да се справи с тези в личния си живот.

Съдебните битки между него и бившата му жена Диана Котева продължават, като дори са стигнали до Съда за защита на правата на човека в Страсбург, където майката на първородната му дъщеря Аделина заведе дело срещу него, след като той ѝ забранил да вижда общата им наследничка, а окончателното решение още се чака.

Ицо Хазарта крие дъщеря красавица / СНИМКИИцо Хазарта упорито крие най-голямата си дъщеря Аделина, която вече е истинска млада дама. „Уикенд” …Nov 21 2021vijti.com

Диана Котева отдавна е емигрирала извън България и има нов живот и семейство. Неотдавна тя се сгоди за дългогодишния си приятел Иван в Лондон. Двамата имат 7-годишен син, но бившата на Ицо Хазарта иска да поддържа връзка и с първородната си щерка.

„Г-н депутатът подаде жалба и ми отне родителските права, без дори да ме уведоми. Няма как да знам какви са мотивите му. Цели 7 години, докато бях сама, нямаше никакви проблеми с отношенията ми с него и Ади. След като разбра, че съм срещнала друг, се промени“, разказва Диана. Двамата се разделят през 2007 г. след кратък брак, който продължава едва две години. През това време между тях често избухват скандали и Диана така и не свиква с бохемския му начин на живот. Освен това твърди, че той ѝ изневерява.

„Ицо не ми вдига телефона в дните, отредени ми за срещи от съда. Вратата не ми се отваря с мотива, че детето не иска да ме вижда. Ходила съм със съдия-изпълнител, с полиция, със социалните, жалби съм подавала, но така и не успях. Допускам, че тя не иска да ме вижда, но ще направя всичко възможно да се чувства добре с мен, бeз да я настройвам срещу когото и да било. Тя се държи хладно и резервирано. Сигурна съм, че Ицо добре я е настроил. След като разбра, че съм бременна с второто ми дете от новия ми мъж, започна много да се заяжда и да се държи лошо с мен. Казах ѝ, че няма да толерирам подобно поведение, и няколко месеца не се чувахме“, сподели преди време Диана в свое интервю.

Майката твърди, че праща ежемесечна издръжка на дъщеря си, както и подаръци, които рапърът връщал. Затова ѝ открила сметка, където имало натрупани над 10 хиляди лева за нея.

В момента Хазарта живее с втората си жена Женя, която бе негова танцьорка. От нея има две дъщери, като втората се роди през март тази година.

Ицо Хазарта: Да, бях алкохолик! Камелия ме отказа от пиенето (ВИДЕО)Новоизпеченият политик и първенец в 25-и МИР – София Ицо Хазарта чистосърдечно си призна, че допреди…Nov 17 2021vijti.com


Източник: Ретро

[wpdevart_facebook_comment]

Още интересни публикации

error: Content is protected !!