Имайте срам!

[DISPLAY_ULTIMATE_SOCIAL_ICONS]

Днес в „Кауфланд„, килограм коприва за 23,27 лв. Добре ли сте всички по веригата, от правителство и щаб до търговеца ербап? Кога е било така?

Заради едни тесни, ама много тесни специалисти в НОЩ, изпадаме във всякакви конфузи и парадокси.Защото не можем да излезем от града до околните села, където имаме къщи и всякакви пролетни зеленилки на воля, трябва ли по неволя да гушим немците?

България с най- скъпата храна в ЕС. Всички цени ударно се вдигнаха. Какво мислите? Пак сме номер 1, но не разбира се в хубавите и престижни класация, а в тази с най- скъпа храна в Е…Mar 31 2020vijti.com

За едни 30-на минути сигурно ще хванем голямата зараза от селенията, която и до София едва ли е стигала. А самолетите с часове полети, колко българи опаразитени ни докараха, а?

Около шайката гравитират специалисти, ама да бяха понаучили нещо от народопсихологията, от конкретните климат, гъстота на населението, чистота на въздуха, минали имунизации и още фактори накуп, че тъй да борят вируса.

Погледът им все навън, сравняват се с чужд таласъм. Сънуват трупове с чували. Ай стига сте стягали примка! Копривата ще зажули всинца!

И не разбрахте ли, че между София и провинцията разликата е балкан. Имайте срам!

Латинка Орозова (Фейсбук)

Източник:дунавмост
[wpdevart_facebook_comment]

Още интересни публикации

error: Content is protected !!