Глория и дъщеря ѝ нахраниха бедните – двете дариха храна и лекарства на старчески дом (Снимки):

[DISPLAY_ULTIMATE_SOCIAL_ICONS]

В дните на изолация много от родните звезди се включиха в инициативата да помогнат на нуждаещите се – кой с дарение, кой с доброволен труд, знаменитостите показаха, че имат сърца и души. Последният такъв жест бе реализиран от Глория и дъщеря ѝ , Симона Загорова .

Двете гласовити дами без колебание се включиха в благотворителна инициатива , за да помогнат на хора в нужда , научи HotArena.Двете подкрепят онези, които са в най-трудно положение в момента–възрастните.

Нахлузили черни маски на лицата си, певицата и дъщеря й организираха ударно пазаруване. А след това напълниха цял багажник с храна и лекарства, които дариха на дом за възрастни в София.

Глория и Сиона
Двете дами дариха кашони с олио, брашно, банани, сладкиши и други неща, от които обитателите на комплекса имат нужда. Благородният жест на певиците зарадва над 30 възрастни мъже и жени.

Директорката на старческия дом остана без думи след щедрия жест на певицата. Тя не скри радостта си, че има добри хора, които помагат в трудните моменти, пише „България днес“.

„Нашата лична инициатива бе да помогнем с лекарства от първа необходимост на дом за възрастни хора! Призовавам всеки да помогне. Защото доброто не трябва да се прави тихо, а напротив!”, каза още хитовата изпълнителка.

Глория призна, че продължава да е силно загрижена за хората в трудно положение и с дъщеря си ще продължат да даряват помощи за бедните. Двете са безкрайно съпричастни към хората, които искат да помогнат, с каквото могат. Те насърчават феновете си да последват примера им и също да дарят.

Певицата призна, че трудно приема изолацията и от три месеца не води нормален начин на живот. Затова с дъщеря си решили да си вземат малко кученце и вече имат бебе померан, което са кръстили Рамона.

Двете по цял ден си играят с него и вече дори имат няколко фотосесии с дребосъка.

Глория проговаря за Жоро Илиев и мъжете в живота сиИ Глория стана писателка! До няколко дни ще бъде факт автобиографията й “До последната усмивка“. Пре…Nov 21 2019vijti.com

[wpdevart_facebook_comment]

Още интересни публикации

error: Content is protected !!