Изроди от „Бърза помощ“ оставиха дядо да лежи в кръв!

RSS
Follow by Email
Facebook
Twitter

Хипократовата клетва отдавна е само текст! Доказаха го служители на „Бърза помощ“ в Плевен, след като изоставиха 87-годишен дядо да лежи в кръв, научи Lupa.bg.
Инцидентът станал вчера в плевенския квартал „Мара Денчева“. На обяд, когато дядото се прибирал от пазар, му станало лошо и припаднал. При падането той ударил главата си в парапета на стълбището и паднал на ръката си, която се подула веднага.

Лекари от „Бърза помощ“ станаха съучастници на смъртта на млад мъж от София: Оставиха го да умре в адски мъкиЛекари от „Бърза помощ“ станаха съучастници на смъртта на млад мъж от София, научи само Lupa.bg от б…Sep 27 2019vijti.com

Съседка го намерила след минути, а той целият облян в кръв от аркадата над окото му. Обадила се на съпругата му, а след това и на „Бърза помощ“.

Медицинският екип пристигнал след близо 30 минути, но за учудване на всички лекарят заявил, че това не е спешен случай.

„Не смогваме, имаме много подобни повиквания. Това не е спешен случай. Спешни са инфарктите и инсултите“, казал лекарят, свидетелстват пред Lupa.bg съседите.

Лекарите и шофьорът дори не помогнали да приберат дядото, а си тръгнали веднага.

След още 20 минути по-млади хора от блока сторили това, помогнали за промивката на раната, а след това и с кола, с която го откарали в болницата.

Там се установило, че 87-годишният човек има леко сътресение, пукната кост на ръката, а раната над окото била зашита. Източник: ЛУПА

Как Радой Ралин отказа нова кола и я дари за Бърза помощРадой Ралин бе редовен и уважаван гост на фестивалите на българското кино във Варна. Но с него ме за…Jul 8 2019vijti.com

Facebook Comments
Facebook Comments

Още интересни публикации

error: Content is protected !!