Спасиха истинско „Маугли” момиче (СНИМКИ)

[DISPLAY_ULTIMATE_SOCIAL_ICONS]

Истинско момиче със съдбата на детето от джунглата Маугли е открито от московските власти в апартамент на ужасите – скимтяща сред купчини боклуци. Нейното име е Люба. Ужасяваща история на момичето, което руските медии кръстиха на героя на Ридиър Киплинг Маугли, потресе цяла Русия, защото Люба не може да говори, издава само нечленоразделни звуци.

Ценните съвети на майка й я спасиха: 20-годишна красавица бе отвлечена, а това което се случи после е наистина впечатляващоИстински кошмар. Така може да се определи случилото се с 20-годишната Джордан Динсмор. Момичето, кое…Aug 29 2019vijti.com

Тя не може да се храни и се страхува се от водата. Люба има признаци на анорексия. Когато я открили, спасителите й дали вода. Момиченцето набързо изпило 2 чаши. Когато я приели в болницата, лекарите се разплакали при вида на детето. С усилия я накарали да легне на леглото. В жилището малката спяла само на пода, сред купчините с боклуци. Люба е изключително мнителна към хората – разбираемо, след като друг човек освен майка си не е виждала.

Около вратлето на изтощеното дете, почти врязан на шията, имало… ластик за коса. Според психолозите родната майка на детето изглежда напълно нормална. Ирина Гаращенко е жена на 45 години, безработна.

Апартаментът на ужасите се намира в покрайнините на Москва. Съседите знаели, че Ирина има проблеми с плащането на наема. Питали майката защо от жилището се разнася лоша миризма. Тя им отговаряла, че има проблем с тръбите за канализацията и това им било достатъчно като обяснение. Майката вече е арестувана.

Превод от в. „Дейли мирър” Източник: ЛУПА

Варненски семейства се спасиха от капан в Норвегия, докато други не успяхаДесетки са случаите на застрашени от отнемане български деца в Норвегия, а в 12 от тези случаи децат…May 13 2019vijti.com

[wpdevart_facebook_comment]

Още интересни публикации

error: Content is protected !!