Изгубена булчинска рокля подлуди София

[DISPLAY_ULTIMATE_SOCIAL_ICONS]

Невероятна история за по погрешка дадена на друга дама булчинска рокля подлуди София тази вечер. Публикация на Елка Стоянова как без да иска, някой е връчил официалния тоалет за венчавката на нейна позната в центъра на София на друго момиче, предизвика хиляди коментари в социалните мрежи и над 500 пресподеляния с цел въпросният аутфит да се открие. 

Става въпрос за жълта булчинска рокля, озовала се в ръцете на грешната невеста, неясно как. Ето какво гласи публикацията, заради която стотици издирват новата невинна притежателка на тоалета за пред олтара:

Мария Силвестър стана булка – вижте невероятната булчинска рокля! (Снимки): Синеоката красавица от малкия екран, водещата Мария Силвестър , вдигна градуса на напрежението в со…Jul 5 2021vijti.com

„МОЛБА ЗА ПОМОЩ! История със съспенс, драматична любов и надежда за хепи енд, щото иначе една сватба няма да се състои.

Преди по-малко от половин час (около 20,00 часа – б.р.) в заведение на ъгъла на ул. „Ангел Кънчев“ и ул. „Солунска“ в София, на красивото момиче от снимката по погрешка е дадена хартиена торба с жълта булчинска рокля – бъдещата булка в момента ридае над чаша с жълто шардоне и се моли на Вселената роклята да се появи отнейде.

Сватбата е СЛЕД ДВА ДНИ. Моля да шервате с надеждата тоя пост да стигне до момичето, за да може роклята да се озове отново в бара и да стигне до булката. (оставям си телефона за връзка – мамо, тате – не съм аз булката, споко!)

0887/396-565

Роклята е тънка и ефирна и се побира в орехова черупка изобщо не личи, че в торбата има булчинска рокля. Просто й е подадена с всички останали торби“.

Ако можете да помогнете, отзовете се на профила по-долу или на посочения номер. За да не остане една булка по жартиер…

Андреа си купува булчинска рокля в Истанбул – кога е сватбата? (Снимки): За пореден път Андреа изправи на нокти почитателите си, споделяйки двусмислен пост в социалните мр…Feb 24 2021vijti.com

[wpdevart_facebook_comment]

Още интересни публикации

error: Content is protected !!