Извънредно! Турция влезе във Войната и нахлу в Арменското небе. Свалиха арменски СУ-25. Удрят в

[DISPLAY_ULTIMATE_SOCIAL_ICONS]

Турски изтребител F-16 свали арменски ВВС Су-25, съобщиха от Ереван. Това се случи три дни след избухването на военен конфликт между Армения и Азербайджан заради спорния регион Нагорни Карабах, пише rt.com.

Представители на Ереван заявиха, че инцидентът е станал във въздушното пространство на Армения и че пилотът на Су-25 е загинал.

Депутат на Ердоган показа карта на Турция, в която е и половин БългарияИдeoлoгът нa Eрдoгaн призoвaвa зa Вeликa Турция, в чиитo прeдeли влизaт Ceвeрнa Гърция и чacти oт Бъ…Aug 30 2020vijti.com

Говорителят на турския президент Реджеп Тайип Ердоган опроверга информацията, че са свалили арменски самолет. Същото направиха и от Министерството на отбраната на Азербайджан.

Атаката идва часове, след като Анкара заяви, че ще помогне на Азербайджан да отблъсне „ арменската агресия “, предлагайки както дипломатическа, така и военна помощ.

По-рано Армения заяви, че е готова да използва руски балистични ракети „Искандер“ в спорния регион Нагорни Карабах, ако Турция използва своите американски изтребители F-16 в подкрепа на азербайджанската офанзива.

Превод: „Петел”

Юруш към Турция: Домати за 50 ст., пилешко по 3 лв./кг, маркови дънки за 20 кинтаCOVID 19 и 14-дневната карантина за пристигащите от Турция. Трафикът през граничните пунктове „Капит…Sep 7 2020vijti.com

[wpdevart_facebook_comment]

Още интересни публикации

error: Content is protected !!