Иван Лечев вдига сватба с мома-англичанка (Снимки):

[DISPLAY_ULTIMATE_SOCIAL_ICONS]

Първородният син на Иван Лечев , който носи неговото име, скоро ще се прости с ергенския живот. Иван-младши и неговата годеница Тери Уикет идват в България съвсем скоро, за да се подготвят за най-хубавото събитие – сватбата .

Те смятат да я направят у нас, а след това и в Лондон, където живеят.

Иван Лечев син и Тери

Годежът им бе на рождения ден на Тери през декември, а добрата новина пръв научил таткото Иван Лечев. Китаристът, който днес има ново семейство, много се зарадвал. С красивата Тери Иван Лечев-син се запознал преди две години в Лондон случайно на купон. На него двамата се озовават стол до стол на масата за вечеря, пише столичен ежедневник. В Лондон младият мъж живее повече от 15 години. Въпреки, че баща му е един от най-добрите музиканти в България, синът е категорично против да се занимава с пеене или свирене.

Иван Лечев син годеница

Наследникът на Лечев е завършил един от най-добрите университети в Лондон с две специалности – бизнес и финанси, знае английски, френски и немски. Радва се и на страхотна кариера, тъй като е добър с математиката, и фирмата му за набиране на персонал в областта на софтуерното инженерство просперира дори в коронакризата. Тери и Иван Лечев-син се обичат от години, но най-сетне решили да увековечат сърцата си с брак. „Искам да имаме дете и смятам, че намерих жената на живота си. Но аз вярвам в традиционното семейство и затова смятам да има брак, не ми се живее както повечето ми приятели тук, в Лондон, на семейни начала“, споделял с майка си Иван.

Красавецът е плод на любовта между ментора на „Гласът на България“ и красивата мулатка Оля Маркес де Кардена, или Оля Лечева, както я знаят почитателите на култовата група „Трамвай номер 5“.

Горчиво! Тина и Миро от „Един за друг“ вдигнаха приказна сватба (СНИМКА)„И заживели щастливо до края на дните си“, това гласи посланието към една от последните снимки в Инс…Aug 12 2021vijti.com

[wpdevart_facebook_comment]

Още интересни публикации

error: Content is protected !!