Зрителите на Гласът на България: Дара и Галена не са за там

[DISPLAY_ULTIMATE_SOCIAL_ICONS]

Заради провеждането на поредните парламентарни избори в страната, иначе неделното излъчване на „Гласът на България“ беше в събота, но пък зрителите се забавляваха с изпълненията на много стойностни кандидати за голямата сцена. Но не това направи голямото впечатление, а самите треньори. Вече толкова предавания подред се набива на очи, как Дара и особено Галена, очакват първо да видят реакцията на колегите си Любо Киров и Иван Лечев за представящите се на сцената и тогава да вземат решение за себе си, дали им харесва изпълнението или не. Според зрителите двете дами нямат място там, още повече че и от тяхно решение се определя съдбата на някои участници.

Всичко добре ама за пореден път се убеждавам ,че Галена и Дара ама грам не разбират от музика, от гласове, още повече от талант, Толкова ли няма някои стойностни певици с които да се заменят тия двете .

Повечето от участниците са на много по – високо певческо ниво от двете дами! Галена много сваля нивото на цялото предаване! Мастера и Любо са прекрасни! Но нали търсите сеир….и Дара ще ги учи…

Интересно, мъжете са с кожени якета, доста облечени, жените доста голи. Особено Галена, смятам че за този формат в най-гледания час и национален ефир, дамите може да са по-стилни, има си сценично облекло, но стилно. Нека се порадваме на женска красота, но не под формата на голотия само.

Галена и Дара – жури .
Това е обида за музиката .

Другото, което боде очите на зрителя е облеклото на треньорите, които вече пето предаване са с едни и същи тоалети. Вероятно снимките са правени на конвейер, набързо и няма време за промяна.

Тоалетчетата на журито!!…..5-та седмица сме вече. Ай сменете малко стайлинга да не се излагаме пред чужденците де. И в ютуб ви гледат ‘ората!

Това жури най-много може да оценява кудкудякането на петлите рано призори…

Пловдивчанка стана копие на Галена. Фенове: Жалко!Мис България 2020 Венцислава Тафкова е взела кардинално решение да отреже дългите си черни коси и да…Aug 30 2022vijti.com

[wpdevart_facebook_comment]

Още интересни публикации

error: Content is protected !!