Астролозите назоваха ДНИТЕ НА КЪСМЕТА през октомври – Съдбата сбъдва желанията ни!

[DISPLAY_ULTIMATE_SOCIAL_ICONS]

Октомври е поредният месец в календара, който предстои след броени дни. А според астролозите през октомври ни очакват определени планетарни събития, които ще повлияят на съдбата ни. Някои от тях ще ни донесат щастие и прогрес, а други ще ни изпитат. Прочетете по-долу кои ще са най-щастливите дни през октомври .

2 октомври – ретроградното движение на Меркурий завършва

Най-накрая всички трудности, причинени от дългия период на ретроградно движение на Меркурий, ще свършат. От 2 октомври влиянието му ще започне да намалява и комуникацията с околните ще се подобри значително. Освен това това е най-добрият ден от месеца да си поставите бъдещи цели и да направите първите стъпки към тяхното реализиране.

8 октомври – краят на ретроградното движение на Плутон

От този ден ще имате възможности да откриете какво е това, което трябва да направите, за да постигнете това, към което се стремите. С други думи, ще разберете какво ви пречи да растете и напредвате. Когато се изправите пред страховете и комплексите си и решите да се промените, ще осъзнаете, че притежавате много повече сила за тази трансформация, отколкото сами сте предполагали.

17 октомври – Луна в Рак

Ще можете да разбирате собствените си мисли и чувства по-лесно благодарение на шестото чувство и можете да го използвате за разрешаване на определени конфликти. Така умело ще се справяте със събеседника си и ще знаете как да представите своите възгледи, без да се страхувате от мненията на другите. Астролозите препоръчват това да е идеален ден за всички нови начала и решителни стъпки във всички сфери на живота.

21 октомври – Луна в тригон Дева с Уран в Телец

В този ден ще се чувствате комфортно в собствената си кожа и ще можете да покажете истинската си същност. Така ще имате възможност да подхранвате различния и автентичен аспект на природата си въпреки мненията на околната среда, които не винаги съвпадат с вашите. В този ден ще блестите и със самочувствие, а това ще допринесе за намирането на нови приятели, партньори и съмишленици. Освен това мнозина ще се опитат да направят нещо импулсивно и ще поемат рискове. Очакват ги големи шансове за успех.

Рогът на ИЗОБИЛИЕТО ще се излее върху ТРИ зодии през октомври – очакват ги печалби и охолство: Октомври месец ще е истинска златна мина за няколко знака на зодиака – рогът на изобилието буквално…Sep 21 2022vijti.com

[wpdevart_facebook_comment]

Още интересни публикации

error: Content is protected !!