Зловещ инцидент с Мира Добрева

[DISPLAY_ULTIMATE_SOCIAL_ICONS]

В мъки и страдания преминават последните седмици за любимото лице на БНТ – Мира Добрева. Тв водещата била със сериозни изгаряния на ходилата и почти не можела да ходи. Особено тежки били травмите на единия ѝ крак, с който куцала вече дни наред и изпитвала трудност да изпълнява елементарни ежедневни задачи заради неописуемата болка.

Мира Добрева била омъжена за … асансьорен техникКрасавицата Мира Добрева, родена в село Старцево край Златоград, дълги години била омъжена за асансь…Jun 23 2021vijti.com

Мира „се подредила“ доброволно, защото решила на своя глава да участва в нестинарски ритуал. Покрай влечението си към българските народни традиции и в името на по-високия рейтинг тв звездата настоявала да мине боса през горещата жарава. Въпреки че за ръка я държали истински нестинари, отдавна практикуващи мистичния танц, не могли да предотвратят най-лошото – а именно изгарянията. В социалните мрежи се появи видеоклип от инцидента. На него се вижда как Добрева два пъти прекосява парещите въглени, а след второто преминаване вече не може да стъпва на ходилата си и се превива от болка на поляната. Наложило се тя веднага да потърси спешна медицинска помощ, защото ходилата ѝ били осеяни с мехури. Въпреки че лекарите реагирали своевременно, кожата на журналистката щяла да се възстановява дълго време.

Тя обаче не пожелала да си вземе болничен и продължила да ходи по задачи, включително да прави и репортажи за БНТ. Най-трудно ѝ било да ходи и да шофира, тъй като тежестта на тялото ѝ падала върху краката и предизвиквала още по-силна болка.
Напоследък каръкът съпътства водещата навсякъде. Преди два месеца тя самокатастрофира в столицата и помля джипа си за 100 хиляди лева, но се размина без наранявания, а само с уплаха. Колата обаче имаше сериозни щети, чиято поправка струваше прескъпо на Мира. Инцидентът съвпадна и с друг проблем – тв водещата бе с бинтовано лице в продължение на няколко дни заради проблем със зъб, който предизвикал оток и едва не я обезобразил завинаги.

Инцидент за малко да вкара Мира Добрева в болницаМира Добрева призна за страшен инцидент, който преживяла наскоро. Към днешна дата тя има сериозни пр…Jun 6 2021vijti.com

[wpdevart_facebook_comment]

Още интересни публикации

error: Content is protected !!