Инцидент за малко да вкара Мира Добрева в болница

[DISPLAY_ULTIMATE_SOCIAL_ICONS]

Мира Добрева призна за страшен инцидент, който преживяла наскоро. Към днешна дата тя има сериозни проблеми в следствие на преживяното, пишат от show.blitz.bg. Всичко станало, заради нейната отдаденост към работата. Искала да направи страхотен репортаж и се впуснала в нещо без да мисли, затова в момента ес болки и не може да бъде изправена дълго време.

Мира Добрева обезобразена (Снимка)Суетната телевизионна водеща Мира Добрева стресна последователите си онлайн, като се показа обинтова…Apr 20 2021vijti.com

Журналистката реши да се включи в един от най-старите ни обичаи – да танцува боса върху жарава с въглени и да влезе в образа на нестинарка. Липсата на опит обаче й изигра лоша шега и тя едва не се озова в болница със сериозни изгаряния.

„Никога няма да забравя изключително болезненото изгаряне – то е различно, шокиращо, взривяващо нервните окончания по ходилата, неподготвени за живите въглени“, разказа тя. Заради болките в краката Мира дори не можа да стои изправена на последвалата след нестинарството премиера на книгата й „Столетниците“.

Мира Добрева е българска журналистка, телевизионна водеща. Мира Добрева е родена на 12 август 1972 г. в Златоград, но израства в село Старцево (Смолянско). Завършила е туризъм в Датския колеж и човешки ресурси в УНСС. Работи в Нова телевизия като репортер, а след това и като водещ на новинарските емисии. Била е водеща на кратките новини на „По света и у нас“, както и е имала е рубрика в предаването „Чай“, също по БНТ.

Мира Добрева печели награда за най-стилна дама, била е и мис ТВ Чар. Печели и класацията на Life.dir.bg за най-секси ТВ водеща. През 2006 г. е избрана от слушателите на радио Атлантик за най-обичана жена на България. От 2011 до 2019 е водещ на „Отблизо с Мира Добрева“ по Българската национална телевизия. През 2018 г. участва в „Вип Брадър“. От май 2020 г. води „Питай БНТ“. На 18 август 2007 г. телевизионната водеща сключва брак с режисьора на клипове и тв предавания Жоро Торнев. Двамата имат син – Георги Торнев-младши, а от първия си брак Мира има дъщеря на име Лора.

„Отблизо с Мира Добрева“ е предаване на Българската национална телевизия, излъчвало се между септември 2011 и март 2020 година и отново от май 2020 г. Негов автор и водещ е Мира Добрева, а в последния телевизионен сезон на предаването (2019 – 2020) тя отстъпва назад и предава щафетата на дотогавашните лица на предаването с рубрики Боряна Граматикова и Деян Спасов. „Отблизо“ е известно с поредицата си „Столетниците на България“, в която Добрева пътува из цяла България и представя житейската история на навършилите век. През май 2020 г. предаването е върнато на екран с водещ, единствено Граматикова.

Кирил Добрев с 4 апартамента и 2 къщиКирил Добрев е в челото на класацията на най-имотните бесепари. Бившият зам.-шеф на столетницата при…Apr 12 2021vijti.com

[wpdevart_facebook_comment]

Още интересни публикации

error: Content is protected !!