Злати Йочев се изпусна в ефир: Репортерката спря веднага включването

[DISPLAY_ULTIMATE_SOCIAL_ICONS]

Златимир Йочев, който по принцип е доста стабилен, този път изпусна емоциите си и едва издържа да не прихне в ефир след бисер на един от гостите, който прозвуча леко мръснишки и репортерката побърза да приключи предаването, защото явно едва се сдържа да почне да се хили в ефира.

Често пъти в телевизиите се споменава за „рисковете на живото предаване“. Водещият на сутрешният блок на bTV Златимир Йочев директно се сблъска с нов словесен бисер, дошъл като бомба в репортаж от Бургаския зоопарк.

външна реклама

Екип на телевизията беше там, за да покаже ярко зелените яйца, снесени от австралийската птица ему. Кръстьо Дъбов от зоопарка обясни, че цветът е такъв, защото животните ядат хубава и прясна тревна храна.

Той разказа с ентусиазъм и за това, че сред бургаските екзотични животни е почнал брачния период.

Подмамени от топлото време, обитателите на зоопарка са се отдали на размножаване и в следващите месеци се чакат не само малки пилета ему, а също паунчета, катерички и сърнички.

„Когато храната е качествена, животните се размножават с кеф, така да се каже“, обобщи човекът от бургаския зоопарк.

Репликата разсея репортерката, която побърза да приключи включването, за да се насмее на воля на това, което току-що е чула. За Златимир Йочев също се оказа сложно да запази спокойствие. Той се опита да излезе от ситуацията с коментар за животинското поведение при пролетни температури, но си пролича, че и той едва сдържа смеха си.

Биляна Гавазова призна пред Гала цялата истина за бягството от БТВ и Злати ЙочевЕдно от най-популярните и харесвани лица на bTV, Биляна Гавазова, може и да подсили екипа на Нова те…Jan 21 2023vijti.com

[wpdevart_facebook_comment]

Още интересни публикации

error: Content is protected !!