Здравко от Биг Брадър се разходи до Царево и се хвана за главата

[DISPLAY_ULTIMATE_SOCIAL_ICONS]

Победителят от първия сезон на „Биг Брадър“ Здравко Василев изригна в мрежата срещу цените за паркиране в Царево. „Ако досега съм посещавал вашето прекрасно градче дори без причина, то днес ми дадохте категорична причина дълго време да го избягвам“, написа той в профила си във Фейсбук.  „Разбирам, че паркирането е сериозен проблем навсякъде, но 4 (четири) лева на час за паркиране на улицата (дори боя не си бяхте направили труда да купите) никъде до сега не бях плащал!!!

Пожелавам ви успешен сезон и знаейки, че почти нищо от тези пари няма да влезнат в общинската каса, още веднъж да пожелая на печелившите честито!“, добавя той.

Клиент на „Лидл“ показа касова бележка и се ядоса: Пак ни цакат!„Ако имате интерес, пуснете една статия как отново ни цакат“. Такъв съвет даде на екипа на Plovdiv24…Mar 20 2022vijti.com

„Видях на места в града табели „Платен паркинг“. Момчето за платената зона дойде веднага с велосипед и до тук нищо необичайно – искаш да паркираш на удобно място – струва пари.

Но впоследствие разбрах, че цената е 4 лв. на час – невиждана дори за София сума. А дори боята по асфалта не беше подновена“, каза пред Флагман.бг Василев.

Той подчерта, че е добре запознат с това, че паркирането е сериозен проблем за всички курортни градове и градчета по Черноморието.

„Но такава цена никъде не съм виждал – нито в София, нито в Слънчев бряг. И това не е за паркинг, а за място на улицата, което дори не е обозначено правилно“, коментира още Здравко Василев, който е добре запознат с това какви са нагласите на туристите, тъй като от години държи хотел и ресторант в съседно Приморско.

Той е крайно разочарован от случилото се днес с него в Царево и според него точно това отношение може да се окаже фатално за летния сезон тази година.

Млад лекар показа касова бележка и каза: Хайде да си поговорим с числа!Александър Атанасов е млад български лекар. В социалните мрежи се разпространява негов пост, в който…Apr 20 2022vijti.com

[wpdevart_facebook_comment]

Още интересни публикации

error: Content is protected !!