Благо си взе нова булка, а феновете го съсипаха с коментари – ето още снимки от сватбата и звездното меню (Снимки):

[DISPLAY_ULTIMATE_SOCIAL_ICONS]

Най-звездното събитие на отминалия уикенд безспорно бе третата сватба на бонвивана Благой Георгиев . Той и Полина се врекоха във вечна вярност под погледа на десетки приятели и роднини, а гостите на събитието радва с изпълненията си приятелката на Джизъса, певицата Бони:

Благо и Поли сватба

Благо и Бони

Младоженецът се бе „изтупал“ в черен панталон и бяло сако с черни кантове, а булката смени две рокли – типичната тип „Пепеляшка“ за церемонията и много по-удобна рокля с цепка за тържеството в ресторанта.

Самият Благой също се преоблече след официалната част в удобни бели къси панталони, в които се забавлява до ранни зори.

Благо и Полина женени

Благой и Полина

Менюто бе добре композирано и непретенциозно: за стартер розов домат с овче сирене и разядки, различни апетайзери като хрупкави бейби моцарели, а за основно – свински стекчета с картофен крем. Естествено, десертът бе гвоздеят в програмата – торта с крем маскарпоне и плодове.

сватба Благо

сватба Благо меню

Семейното щастие на двойката не успяха да помрачат както задявките по техен адрес още когато се заговори за сватба, така и десетките подигравателни коментари , които четем в профила на екс-футболиста:

Благой сватба коментари

„Вярваме, че няма да спреш до тук“, придружено от плачещи от смях човечета, „Тва не е библейско, Блашко, всяка година нова булка“, афоричното „Who’s next“ и „Мисля, че с Джулката ще си паснете идеално“ (визирайки Джулиана Гани, която също сменя мъжете си по-често от кърпите в банята.

Ето и още цветисти коментари в профила на Георгиев:

Благой сватба коментари

[wpdevart_facebook_comment]

Още интересни публикации

error: Content is protected !!