Здравенякът Генчо от „Игри на волята“ показа романтична душа – вижте как изненада красивата си приятелка (Снимки)

[DISPLAY_ULTIMATE_SOCIAL_ICONS]

Той е истински здравеняк, планина от мускули и воля. Генчо от Непобедимите  в риалитито “ Игри на волята “ за нула време изпъкна като лидер в племето. Не го е страх да влиза в пререкания, да отстоява позицията си или да казва мнението си в очите на другите.

Затова и именно той често е в центъра на скандалите в червения отбор, както се случи и на елиминационния съвет снощи.

На съвета, който започна като семейна терапия, заради раздорите и загубите, съотборниците му го определиха като бащата на племето, а Елица – за майката. Елица обаче отказа да изпълни молбата на водещата Ралица и да определи трите най-добри качества на Генчо: „Не мисля, че има такова качество“, категорично отсече олимпийската шампионка.

По време на срещата край огъня се размениха доста обвинения и нападки и в крайна сметка на елиминация този петък отиват Генчо и Звезделина. Ще успеят ли и двамата да се завърнат в племето си, предстои да разберем още тази вечер, но преди това впечатление ни направи една друга страна на 33-годишния земеделец, която е доста по-мила и романтична.

В Instagram приятелката на Генчо си сподели стори, на което се вижда огромна кутия с рози и балони с изписани инициалите ѝ – красавицата се казва Преслава Пачеманова.

кутия с цветя

Макар снимката да е от 25 април тази година, момичето явно с умиление си спомня за това емоционално посрещане на летището. От профила ѝ в социалната мрежа разбираме, че учи архитектура в Лондон и че също като Генчо е атлет и поддържа невероятна физическа форма.

Генчо и Преслава

Двамата са заедно от доста време и отношенията им са наистина сериозни. Генчо и Преслава обичат да пътуват заедно на красиви места из България и често споделят снимки от почивките си.

Генчо Игри на волята приятелка

19 неоспорими доказателства, че природата все още има с какво да ни изненадаАко знаете, че рибата може да пълзи по земята и да се катери по дървета, а морските игуани носят на …Oct 13 2022vijti.com

[wpdevart_facebook_comment]

Още интересни публикации

error: Content is protected !!