Звезделина от „Игри на волята“ показа тяло на богиня по бански (Снимки)

[DISPLAY_ULTIMATE_SOCIAL_ICONS]

Гледайки поредното издание на риалитито “ Игри на волята : България“ имаме чувството, че сме на някой конкурс по фитнес или състезание за красота – предаването прелива от красиви и добре сложени дами, които на всичкото отгоре се представят отлично и в игрите на терен.

Звезделина е една от колоритните участнички и определено знае как да привлече вниманието към себе си.

30-годишната жена показа уникално секси тяло в социалните мрежи, където се радва на огромен интерес.

Звезделина Игри

Тя се похвали с изваяни и релефни форми, които предизвикаха лавина от коментари.

Звезделина е активна и споделя доста снимки със своите последователи, на които се вижда, че тя в топ форма.

В един от последните си постове тя позира в спортно бельо и радва мъжката част от последователите си със завидна физическа форма, пише dariknews.bg.

А под снимката тя се радва на комплименти и много положителни коментари. Под друга снимка пък красавицата показа отблизо, че има перфектни 6 плочки на корема.

Игри на волята Звезделина 
Коментарите под постовете на сексапилната участничка в „Игрите“ не спират да валят, а последователите ѝ определено са впечатлени от формите ѝ.

Тя не крие, че харесва тялото си.

И въпреки че се радва на огромно мъжко внимание, тя споделя, че трудно мъж би я впечатлил. До този момент не е ясно дали тя има човек до себе си – или поне не го представя официално.


Но пък леко загатва на една снимките, които е споделила от лятната си почивка, че сърцето ѝ може би е заето или поне се надява да срещне своята половинка. „Жената е отражение на мъжа, ако той я обича безгранично, тя ще се превърне в тази за която винаги е мечтал“, пише под поста си тя.

Красавицата е била състезателка по спортна гимнастика, състезателна аеробика и фитнес състезател и е печелила много медали и отличия. В момента се занимава с имоти.

Елица изригна след хейта и “Игри на волята“: Никога повече… СНИМКИЗа Елица преживяното в “Игри на волята” със сигурност ще остане незабравимо, поне що се отнася до бу…Oct 13 2022vijti.com

[wpdevart_facebook_comment]

Още интересни публикации

error: Content is protected !!