Заразеният Атанас Мангъров натри носа на вярващите в К-19

[DISPLAY_ULTIMATE_SOCIAL_ICONS]

Атанас Мангъров доказа, че COVID-19 не е това, за което цял свят говори, видя 365 Новини!
Лицето на българската критика срещу коронавируса доц. Атанас Мангъров доказа на всички, че не говори врели-некипели. Той рискува собственото си здраве, за да накара хората да не се страхуват от коронавируса.
Атанас Мангъров доказа тезата си със себе си

Доц. Мангъров обяви шокиращи данни: 70 % от заразените с Ковид 19 винаги са носили„70.6 % от заболелите (със симптоми) ВИНАГИ са носили маска. 3.9% НИКОГА не са носили маска.“ Това …Oct 17 2020vijti.com

Както стана ясно, Георги Любенов е заразен с COVID-19. Това се разбра само няколко часа след като доц. Мангъров гостува в предаването му по БНТ.

Веднага пламна истерия, че и шефът на Инфекциозната болница се е заразил с вируса. Нещо, което е съвсем оправдано и по всяка вероятност е факт.

Мангъров се е ръкувал с Любенов, говорил е от много близко разстояние с него, а и е ползвал чаши за вода на предаването, които макар и измити, не се знае дали не са имали остатъци от вируса. Отделно е и пипал всичко в студиото, което и водещият е пипал.

Самият доц. Мангъров неведнъж е изтъквал, че COVID-19 е силно заразен вирус и може да се предаде при най-малкия досега. Според някои информации инфекционистът вече е заразен, но това по никакъв начин не му влияе.

Напротив, Мангъров искал да изкара болестта на крак, за да даде пример на народа и да му покаже, че няма нищо страшно в този коронавирус. Той отказва да се тества, защото знаел, че така само ще го карантинират и делото му няма да бъде изпълнено.

„Ще се тествам само ако имам симптоми“, каза Атанас Мангъров в ефира на bTV.

Той многократно е повтарял, че заразен без симптоми е едно голямо нищо и не трябва изобщо да спира нормалния си начин на живот. Едва когато един човек придобие симптоми, той може да се счита за болен.

До момента обаче на доц. Мангъров му няма нищо, няма дори един симптом, което доказва тезата му, че хората не бива да спират да общуват помежду си, дори и да са имали досег със заразени от коронавирус, тъй като без симптоми те на практика са здрави.

Очаква се съвсем скоро Атанас Мангъров да се присъедини към АБВ, което със сигурност ще се случи, ако го освободят от работа в Инфекциозна болница.

Последното е много вероятно заради сигнала на д-р Сибила Маринова до Етичната комисия. Само по себе си един такъв сигнал не води до отнемане на лекарските права, но в случая може да стане точно така, тъй като това е втори сигнал на д-р Маринова срещу доцента и преди година той е бил предупреден официално, че при ново провинение ще има сериозна санкция за него.

Припомняме, че „Алтернатива за българско възраждане“ произлезе от „Българска социалистическа партия“ преди 6 години. БСП пък се счита за прекия наследник на БКП. Затова, ако видим доц. Мангъров в АБВ, със сигурност мнозина ще го определят като комунист.

Освен това неотдавна той взе отношение по темата с протестите и дори ги подкрепи, което се счита за един вид политическа активност от негова страна.

Предстои да видим дали действително инфекционистът ще се ориентира напълно към политиката за сметка на медицината.

Вирусът „Мангъров“Нямат край безобразните изяви на този психовсезнайко. Нямало да се изследва, въпреки, че е бил в тв …Oct 15 2020vijti.com

[wpdevart_facebook_comment]

Още интересни публикации

error: Content is protected !!