Вирусът „Мангъров“

[DISPLAY_ULTIMATE_SOCIAL_ICONS]

Нямат край безобразните изяви на този психовсезнайко. Нямало да се изследва, въпреки, че е бил в тв студиото заедно със заразения водещ. Нямало да слага маска.

Доц.Мангъров: Ръст няма! Ето как ни лъжат за бройката от Щаба: Доцент Атанас Мангъров от началото на пандемията е в опозиция на Оперативния щаб за борба с корона…Oct 8 2020vijti.com

Тридесетгодишният му опит показал, че било достатъчно само да си мие ръцете. Нищо, че световно известният институт “Роберт Кох” предупреждава, че маските ще останат и след излизането на ваксината поне за известно време. Казват го защото неизвестните са много.

От Лекарския съюз предупредиха Мангъров да спре с опасното словоблудство. Но той ги натири с поговорката: “Всяка жаба да си знае гьола”, а на управляващите препоръча да разгонят “безсмисления” “Национален щаб”. Но понеже очевидно страда от раздвоение, признава че кононавирусът е бедствие.

Истината е, че и Мангъров се превръща в бедствие. Всички антиваксъри и твърдящи, че Земята е плоска, са негови фенове. Посрещат го с овации, черпят го със сладолед, както той сам се похвали. Престъпносто му поведение, обаче застрашава живота на хиляди, които наивно му вярват или биха му повярвали. Крайно време е обществото да бъде спасено от вируса “Мангъров”.

Затова нека Лекарският съюз предприеме крути мерки срещу него, Щабът да сезира прокуратурата, а медиите да се замислим кое е по-важното-общественият интерес или каненето му за по-висок рейтинг. И да престане да бъде използван като шут, който помпа интерес и рейтинги. В условия на извънредно положение сме. Всички институции имат достатъчно правомощия, за да пратят този новоизлюпен “Айнщайн” на Четвърти километър, където всъщност му е мястото.

Източник: Монитор

Доц. Мангъров: Провежда се социален експериментВ света няма нито едно достоверно проучване, което показва, че маските помагат за спиране на COVID-1…Sep 15 2020vijti.com

[wpdevart_facebook_comment]

Още интересни публикации

error: Content is protected !!