Жорж Ганчев се оправи: Чисто нов е, но със сърце като на робот

[DISPLAY_ULTIMATE_SOCIAL_ICONS]

79-годишният шоумен отново на крака срещу 80 бона
Жорж Ганчев вече бил на крака и се чувствал в кондиция, доверяват хора от неговото обкръжение.
Само две седмици след поредната тежка животоспасяваща операция, на която политикът се подложи, вече мислел за работа и се готвел за снимките на предаването си.
Това обаче е възможно благодарение на четвъртия електрод, който лекарите в навечерието на Коледа му поставиха. Така на практика сърцето му вече било почти изкуствено, тъй като ритъмът му се диктувал от специалните устройства.
Животът какъвто е: Глезената „принцеса“ провали и своя, и живота на детето сиВсеки човек има и положителни качества, и отрицателни страни в характера си, а негативите понякога м…Jan 10 2019vijti.com

Всяко от тях струва по около 20 хиляди лева, а общата сума, която Жорж похарчил за лечението си, била 80 бона. Операцията на Ганчев се състояла в столична болница дни преди Рождество Христово, а двама от най-добрите професори провели сложната интервенция, продължила няколко часа.
До спешната манипулация на 19 декември се стигна, след като в средата на декември бившият лидер на Българския бизнес блок не се почувствал добре, едва говорел и все по-трудно се движел. Заради състоянието си той се усъмнил, че отново получава инфаркт. Това е поредният здравословен проблем, който споходи Ганчев през 2018 г.
Миналото лято масивен инфаркт го повали в центъра на столицата.

Тогава лекари поставиха иновативен пейсмейкър и три електрода в тялото на политика, които да балансират сърдечния му ритъм. „Здрав съм, нося на бой. Хората с кауза винаги оцеляват“, сподели тогава политикът с китара.
Ганчев беше опериран в столична болница, а медицинско светило от Белград извърши животоспасяващата операция.
Напук на здравословните си проблеми той ентусиазирано пожела щастливи празници на българския народ.
Само 3 дни преди злополучния 3 юли той бе в ефир и с ентусиазъм води предаването си.
Пожелаваме му да го води още дълго време!
Припомняме, че той бе човекът, който изрече култови думи и изречения, които се превърнаха в метафори:
“Не ме гледай
тъпо, българино!”,
“Тато ди тути тати”, “Кажи си думата, Бероне!” и др.
Източник: retro.bg
Явор Дачков коментира опаката българска природа: У нас, ако умреш от пиене, ставаш звездаЯвор Дачков избухна в мрежата срещу опаката ни българска природа! Журналистът Явор Дачков изригна ср…Jan 9 2019vijti.com

[wpdevart_facebook_comment]

Още интересни публикации

error: Content is protected !!