Явор Дачков коментира опаката българска природа: У нас, ако умреш от пиене, ставаш звезда

[DISPLAY_ULTIMATE_SOCIAL_ICONS]

Явор Дачков избухна в мрежата срещу опаката ни българска природа!
Журналистът Явор Дачков изригна срещу родните безумия и абсурди. Той не може да се примири с тотално сбърканата ни представа почти за всичко, ставащо у нас и по света.Предаваме коментара му в мрежата без корекции:
„В България, ако тичаш гол до Витоша си хипстър и готин, но ако играеш гол хоро или в носия на 7 януари си потрес. И обратното. Зависи от предубежденията и гледната точка.
Ако си алкохолик си отвратителна утайка докато не умреш от пиянство.
Проф. Иво Христов с ново прозрение: Циганите са като крокодилите – не различават храната от този, който им я носиПроф. Иво Христов коментира скандала с пребития от цигани военен във Войводиново и последвалите прот…Jan 9 2019vijti.com

Тогава ставаш звезда пост мортем и се започва процедура по медийна канонизация.
Ако заключваш хижата отвътре посред нощ, защото соросоид в беда чука отвън си здравомислещ българин и прав. Ако кажеш, че не е справедливо да изгорят живи хора в профсъюзния дом в Одеса си путинист и хибриден агент.
Ако поискаш подкуп и те хванат на калъп със 70 000 евро си готин, но ако си от клиентелата на Пеевски не си готин. И обратното.
Ако си убеден антикомунист е задължително преди 89-та година да си бил комунистически активист. Ако си луд те смятат за свестен, а ако си свестен никой няма да те забележи и т.н.

Никакъв порив към истината, а от там и никаква свобода. Всичко е схема в масовия български ум. При това перверзна схема, която няма нищо общо с дисциплината на ума и градежа на духа.
Други народи ползват обикновената блус схема, за да импровизират, например. Ние я ползваме, за да разкатаем фамилията на тониката, доминантата и субдоминантата.
Със схемаджийството си унищожаваме самата схема.
Без никакъв смисъл, камо ли музика. Гламава деструкция. Всичко на опаки и на чорчик“, заяви Явор Дачков.
Съгласни ли сте с неговия коментар и доколко той съвпада с вашето лично мнение?
Източник:  kliuki.bg
Арестуваха гаджето на Мегз -транспортния бос Румен Рончев. Дизайнерката също е привикана в полициятаГаджето на нашумялата дизайнерка Миглена Какакашева-Мегз бе арестуван тази вечер в Пловдив. .Транспо…Jan 9 2019vijti.com

[wpdevart_facebook_comment]

Още интересни публикации

error: Content is protected !!